5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

ZIELEN

Elke ziel is gelijkwaardig en toch volstrekt uniek. Elke vonk van de Levensvlam bevat dezelfde hoeveelheid Licht. Maar zielen hebben wel een ontwikkelingsweg in bewustzijn doorgemaakt. De ene mens is zich bewust van de ziel en de zielenreis en de andere niet. Dat is niet erg, er is geen meer of minder, geen superieur of inferieur, geen meer of minder, er is alleen bewustzijn.

De reis van de ziel. 

Je bent een menselijke sneeuwvlok. Je valt uit Gods hemel als een fantastische, individuele, unieke expressie van het Wonder van het Leven. Als je op aarde komt, verenig je je met anderen die net als jij adembenemend uniek zijn, maar die tezamen een prachtig beeld van een omvattender geheel vormen. Uiteindelijk veranderen jullie van vorm, smelten samen tot één lichaam, gemakkelijk en zonder inspanning overvloeiend in een stroom van eenheid. Tenslotte lijken jullie te verdwijnen (hoewel je er bent, ben je eenvoudigweg onzichtbaar) wanneer jullie weer oprijzen naar de hemel waar je vandaan kwam, om de cyclus weer helemaal opnieuw te beginnen. De Reis van de sneeuwvlok is een volmaakte metafoor voor de reis van de ziel.

Hieronder vind je informatie over zielen op hun reis naar vol bewustzijn, er zijn verschillende soorten zielsverbanden en zielsverbindingen. 

De kracht van je ziel

Liefde is gemakkelijk

Je zielsverwant

Telepathie tussen soulmates

Verschil soulmate en tweelingvlam

Soulflames

Tweelingzielen

De tweelingvlamrelatie

Tweelingvlammen - genezing 

 Oude ziel

Een oude ziel - 14 tekenen

HSP

HSP TIPS