5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

  

OUDE ZIELEN

Oude zielen genieten vaak van eenzaamheid, hun relaties zijn ook heel anders dan die van normale mensen. Oude zielen hebben de neiging om veel tijd alleen door te brengen, er zijn mensen die dat niet kunnen begrijpen.

Oude zielen zijn vroeg volwassen en hebben moeite met het contact met mensen van hun leeftijd, want hun begrip en bewustzijn is verder ontwikkeld. Zij genieten van vrede en rust, waar ze ook zijn. Hun huizen zijn vaak heel rustig ingericht, ze genieten ervan om er hun tijd door te brengen omdat het meer is dan alleen maar hun huis, het is hun veilige plek.

Oude zielen zijn helemaal niet onder de indruk van materialistische zaken. Ze ontvangen liever een geschenk dat met liefde en zorg is uitgezocht dan een duur geschenk. Een mooie brief vanuit het hart betekent meer dan een nietszeggend duur cadeau.

Oude zielen houden hun communicatie diep en sterk, ze houden niet van dramatisch en intellectueel geneuzel en zorgen ervoor dat beide partijen vrij en ongedwongen kunnen communiceren.

Oude zielen zijn open en oprecht, ze geven er de voorkeur aan spiritueel verbonden te zijn in plaats van alleen fysiek. Ze kunnen een gehechtheid ontwikkelen die gebaseerd is op loyaliteit, liefde en vriendschap.

 Oude zielen begrijpen dat eerlijkheid van twee kanten moet komen, ze geven de voorkeur voor geluk over gelijk. Ze zijn altijd bereid tot een compromis, tenzij je aan hun principes tornt.  

Een oude ziel begrijpt dat creativiteit één van de grootste kwaliteiten is en hun creatieve talent delen met een ander persoon is een teken van grote vriendschap en liefde. Ze zullen hun liefde en waardering voor jou uiten op een creatieve manier.

Oude zielen zijn extreem intuïtief en oplettend, ze kunnen je invoelen en vragen waar je aan denkt. Probeer je gevoelens niet te verbergen maar deel ze, samen kun je het probleem achterhalen en een oplossing zoeken. 

Oude zielen kunnen soms pessimistisch overkomen, maar ze zijn realistisch, want ze beseffen dat de enige manier om vooruitgang te boeken erkenning en herkenning van het probleem is dat er speelt. Dan kan men actie ondernemen om veranderingen aan te brengen en een nieuwe visie te ontwikkelen.

Oude zielen houden ervan om in gezelschap van hun geliefden te zijn, maar zij waarderen ook de tijd die ze alleen doorbrengen. Respecteer hun behoefte aan tijd en ruimte en vat het nooit persoonlijk op.

Het kan moeilijk zijn om met een oude ziel samen te zijn, maar vergeet niet dat zij intenser liefhebben dan anderen, zij denken buiten de geijkte kaders. Ze zullen beslist de moeite waard blijken te zijn.   


Verder naar HSP - HOOG SENSITIEVE PERSONEN


Terug naar BEWUSTZIJN