5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HET GALACTISCHE PORTAAL

HET IS TIJD! Gaia wordt door het Portaal getrokken door de aantrekkingskracht van de Centrale Zon. Het is een galactische opening tussen twee tijdlijnen. Jullie hele zonnestelsel gaat door het portaal. Voor de mensen die de instroom van hogere energie al langer gevoeld en opgenomen hebben zal het niet zo moeilijk zijn, zij zullen zich goed voelen, kalm en vredig. Het zal een gevoel geven alsof je niet meer van deze wereld bent, alsof je op een ander niveau leeft. En dat is ook zo!

Het is niet zo dat jullie nu beter zijn dan ander, er bestaat alleen bewustzijn, maar jullie cellen trillen nu op een andere frequentie. De oude trilling is eruit geduwd door de upgrades van de laatste tijd die jullie gevoeld hebben. Deze frequentie is kalmer en rustiger en het besef dat jullie aardse taak van de afgelopen tijd erop zit geeft jullie rust. Dat betekent niet dat jullie de Aarde zullen verlaten, integendeel, er is nog veel werk te doen maar het deel dat jullie vol overgave hebben gedaan is klaar. Dat deel wordt nu vervangen door een mooie, nieuwe taak: het Licht zijn in de wereld. Bewustzijn – kennis – Waarheid.
Gaia laat het ook aan jullie zien, Gaia trilt en schudt haar oude frequentie van zich af, maar jullie hoeven je nergens zorgen over te maken, nergens bang voor te zijn. Gaia is letterlijk bezig aan haar hemelvaart en alles dat op haar leeft gaat met haar mee in de nieuwe frequentie.

Het Galactische Portaal waar Gaia en daarmee jullie doorheen gaan zal alles veranderen. Velen van jullie voelen de energie al, hebben de verhoogde frequentie al opgenomen in je lichaam. Dit is nodig om de trilling van de nieuwe dimensie te kunnen hanteren. Het voelt totaal anders dan de ‘oude’ trilling. Mensen die nu nog steeds op de oude trilling proberen te navigeren zullen weerstanden in hun cellen en daarmee in hun lichaam ervaren, want de oude energie moet uit de cellen verdwijnen om plaats te maken voor de hogere trilling.

Het is niet noodzakelijk dat een mens zich hiervan bewust is of zoals jullie het noemen: ontwaakt is. De nieuwe frequentie is een hogere frequentie dan de oude, het bevat meer zogenaamde manasische energie – liefdesenergie. Deze wordt zo genoemd omdat het uit de Creatieve Bron afkomstig is en de Bron van Leven is Liefde. De cellen van het lichaam worden gevuld met een hogere energie vanuit de Bron. Deze hogere energie verwijdert alles uit de cel dat niet resoneert. Dit kan voor mensen met een lage trilling in hun cellen erg ongemakkelijk voelen. Maar de mens die niet ontwaakt is en wél liefde in zich heeft zal er weinig moeite mee hebben.

Het is nu belangrijk dat jullie je voorbereiden op je hogere bestemming, jullie beseffen al langere tijd dat je je niet meer intensief bezig moet houden met de lagere trilling, het doet je geen goed en je voelt dat ook. Het is niet nodig om je daar nog mee bezig te houden, de mensen die liefde in zich hebben zullen zonder moeite in het proces meegaan, maar het kan zijn dat ze jullie nodig hebben. Bereid je nu voor om helper te zijn in plaats van ‘wakker schudder’. Dat is niet meer nodig.

We geven jullie nog één belangrijke boodschap: een mens die een hoge trilling in zijn cellen bezit kan niet meer geschaad worden door alles dat een lagere trilling heeft. Neem deze woorden op in je bewustzijn, in je Licht. Dit is Waarheid.

De Blue Spirits door Pyts Boschma

Volgende