5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HET EINDE VAN ZIEKTE

Er zijn vele ideeën en veel onderwerpen en categorieën van heling en wij hebben het al over vele hiervan gehad.

Leven na leven hebben jullie ervaring opgebouwd. Ervaring zal vaak wijsheid scheppen. In het volgende leven zullen jullie komen met die ervaring en wijsheid en esoterisch gezien gaan jullie verder met waar jullie gebleven waren. Bewustzijn is anders dan esoterisch bewustzijn. Jullie kunnen in een laag aardebewustzijn zijn die eeuwenoud is en waarvan generatie op generatie niets heeft geleerd….dit is een stamlijn van de mensheid. Maar tegelijkertijd is er de stamlijn van de oude ziel die als een school is en jullie ontwaken met meer kennis en bewustzijn vanuit jullie Akasha omdat jullie daarom hebben gevraagd. Als jullie door deze opwaardering heen zijn gegaan, lieve mensen, realiseren jullie je dat er meer is, en sommigen van jullie hebben gevraagd om meer bewustzijn en lieve mensen, dit is het juiste om te vragen want intuïtie, bewustzijn, alle dingen die de mensheid zullen helpen zijn de dingen die jullie worden gegeven.

Wat is jullie bewustzijn over heling? Allereerst moeten we duidelijk hebben welke heling er bedoeld wordt. Laten wij het hebben over heling van het hart. Er zijn harten die huilen…misschien is er iets gebeurd, misschien missen zij een geliefde, misschien is er verraad geweest. Vaak is datgene het eerste waar zij ’s morgens aan denken als ze wakker worden.


Jullie spreken tegen een moeder die een kind is verloren. Er is geen dag voorbij gegaan of ze heeft eraan gedacht. Er ging geen dag voorbij of zij had verdriet over wat zij is verloren. Zij is een van degenen tegen wie ik wil zeggen: “Het kind is bij jou op een grotere manier dan alleen maar een herinnering als je gelooft en weet van zielsdeling. Ik wil dat jij rechtop staat en het kind groet en je hart heelt! De herinnering zal er altijd zijn maar jij kunt die herinnering terugbrengen naar vreugde over de tijd dat zij lichamelijk bij jou was en nu brengen naar de vreugde van de wetenschap dat een deel van haar ziel tot jouw dood toe bij je is. Dit is de manier waarop het werkt. Er zijn zoveel mensen die luisteren of lezen en zeggen dat zij graag een heling van het hart hebben en dus vraag ik: Hebben jullie gevraagd om bewustzijn? Dan zeggen zij: ”Ja, wij hebben al heel lang gevraagd om heling” Maar hebben jullie om bewustzijn gevraagd, lieverds? Ik zei: Hebben jullie gevraagd om bewustzijn? Jullie zouden kunnen zeggen: “Hoe kan dit mijn hart helpen? Het komt steeds maar weer omhoog!” Als jullie je toch eens bewust waren van de Groep om mij heen, van de Vonk en de liefde van God die hier in jullie is…..DAT IS DE HELING!!!! Jullie schiepen vanuit je bewustzijn. Er bestaan allerlei soorten heling, nietwaar, maar er zijn dingen waarover wij niet zoveel hebben gesproken en daar wil ik nu over spreken. Je zou kunnen zeggen dat het passend is bij het onderwerp van de dag en voor de heling die jullie hebben bereikt.


Neem bijvoorbeeld ziekte! Dit lijkt overal te zijn, nietwaar? Het lijkt er bijna op dat er maar weinig mensen zijn die dit niet hebben ervaren in de familie. Wij hebben jullie informatie gegeven over de veldslag tussen licht en donker, over de vibraties op de planeet en zelfs informatie gegeven die voor bijna elke bioloog ongelooflijk klinkt….dat er een dag zou komen waarop de vibraties op een hoog genoeg punt zullen zijn waardoor de lage vibraties van ziekte er niet doorheen kunnen komen. Als wij het na die dag dan hebben over kanker is dit iets uit een woordenboek en leren jullie erover uit een boek in plaats van het mee te maken in een lichaam. Daar gaat het naartoe, maar laten wij het er vandaag over hebben….laten wij het hebben over iets anders. Ik heb dit onderwerp lang geleden aangesneden in een oudere energie maar het is nu tijd om dit naar voren te brengen en er weer over te spreken. Ik wil het hebben over erfelijke ziekte.


Het is toch heel droevig dat sommige van jullie zijn geboren in een familie waarin het feitelijk potentieel van het bloed rijp en klaar is voor ziekten. Als jullie het niet hebben, maar bijvoorbeeld jullie moeders wel, en de geboorte van een meisje meemaken is de bloedlijn er een van potentiële ziekte en die ziekte is er klaar voor….jullie weten het en kunnen er niets tegen doen. Het is geen reden om geen kinderen te krijgen maar jullie weten dat het er is omdat je moeder het had of je zuster. Soms zit het in de man maar vaak in de vrouw. Het lijkt op een zeer moeilijk ding. Hoe gaan jullie hiermee om? Waarom bestaat zoiets?

Ik wil dat jullie je even schrap zetten voor het volgende: Geloven jullie dat alles mogelijk is in deze tijd, in dit tijdperk waarin jullie kijken naar energie die hier nog nooit is geweest en naar esoterische realiteiten die jullie je pas beginnen te realiseren. Esoterische realiteiten…een multidimensionale opwaardering van bewustzijn…. Wij hebben jullie al dertig jaar verteld dat jullie lichaam een cellulaire structuur heeft die in staat is om te luisteren naar bewustzijn. Jullie wetenschap noemt dit epigenetica maar zij realiseren zich nu dat de cellen van jullie lichaam nu beter dingen opvangen en reageren dan toen jullie werden geboren. Met andere woorden: zij schenken aandacht aan wat er om hen heen is en reageren daarop. Wij hebben jullie ook verteld dat als jullie je nooit richten tegen je cellulaire structuur met je bewustzijn zal het doen wat het wil doen, inclusief een vroege dood omdat er niemand luistert, zie je? Er spreekt niemand, zie je? Wij hebben jullie verteld dat jullie je leven kunnen verlengen door dagelijks tegen je cellulaire structuur te spreken alsof het een werkkracht voor jullie is….jullie zijn de BAAS! Wij hebben jullie ook verteld dat wat er uit je mond komt als een bestelling van een menukaart is. Jullie zouden moeten uitkijken met wat jullie zeggen omdat jullie cellen luisteren. Ik wil dat jullie hier allemaal naar luisteren en dat jullie cellen luisteren naar deze boodschap…..niet alleen in deze zaal want dit is belangrijk: ik spreek nu ook tegen de mensen in de toekomst die lezen en luisteren en die in hun handen zullen klappen omdat zij dit niet wisten terwijl dit zo logisch is.


Jullie hebben een erfelijke ziekte. Is het mogelijk om deze keten te verbreken? Zijn jullie je bewust van wat dit doet? Hebben jullie ooit van een vrouw gehoord die kanker had en die daarna kon genezen? Dan is er feest en staan zijn de vooruitzichten goed….en dan komt het terug. Dit klinkt als een slechte grap van de natuur, nietwaar? Dit is een potentieel van erfelijke ziekte, want zie je, wat jullie ook doen, het zit in het bloed. Zelfs als het is “genezen” is het moeilijk om het weg te houden want zie je, het zit in het bloed! Het erfelijkheidspotentieel is er nog steeds!


Ik zal jullie iets vertellen. Hoe zouden jullie het vinden om hiermee te breken? Er zijn mensen hier in de zaal en op andere plaatsen die dit moeten horen of lezen. Ook al hebben jullie de ziekte en hebben de diagnose gehad en jullie heel bang zijn voor wat er gaat gebeuren en omdat dit erfelijk is het misschien dubbel hard zal aankomen. Maar als jullie de keten zouden kunnen breken….op de een of andere manier het bloed zouden kunnen veranderen, zou wat jullie tot nu toe hebben gedaan veranderen…..jullie hoeven niet meer tegen het bloed te vechten, nietwaar? Ik ben hier om jullie te vertellen dat dit een nieuw tijdperk is, een nieuwe tijd voor heling en bewustzijn en voor hulp, en het eerste dat jullie dienen te weten is dat Jullie het zijn, of dat jullie het gaan worden….of dat jullie iemand kennen die genezer is. Laten wij nu die ketting verbreken. Jullie kunnen zeggen dat jullie hier klaar voor zijn: “Lieve Spirit” zouden jullie kunnen zeggen, “Ik wil bewustzijn. Ik wil iets dat kan helpen want ik wil hier blijven. Ik moet mensen dingen leren. Ik heb dingen te doen…ik ben een oude ziel! Ik verbreek hiermee de erfelijkheid voor ziekten uit mijn lichaam en daardoor ben ik niet meer iemand die dit in het bloed heeft!”


Dan begint het. Dit is niet alleen maar een affirmatie want opeens begint je lichaam te luisteren en als jullie met de behandelingen en alle dingen gaan beginnen gaan zij werken en komt het niet meer terug….het vecht niet meer tegen je. Oh, hier is een grote vraag, jonge moeder. Ik heb het nu tegen jonge moeders en ik weet wie er in de toekomst luistert en leest, jonge moeders! Jullie hebben de diagnose voor de ziekte gekregen….hier is jullie vraag: “Als ik de keten verbreek en de heling compleet is en ik naar de toekomst kijk, zal het dan ook niet bij mijn kinderen komen?” Antwoord: Oh, ja, dat zal het zeker. Jullie hebben de keten verbroken en geven het niet meer door. Alles dat na jullie volgt zal dit niet kennen.…en dit is een belofte! Later kan pas aan het bloed gezien worden dat deze dingen waar zijn en dat op mysterieuze wijze de neiging naar deze ziekte is verdwenen en zal men zich afvragen waarom de ziekte bij de kinderen is verdwenen….en jullie weten het….omdat jullie de keten hebben verbroken.

Jullie begonnen hier dus met je handen omhoog en eindigden met het sturen van energie op de beste manier die jullie konden en jullie zeiden de zinnen….op de beste manier die jullie konden….misschien niet in de taal waarin het werd geschreven, maar de intentie was er!

Wij moeten nu nog een ding doen: Killay, de keten van je erfelijke ziekten is verbroken…. Killay, de keten van je erfelijke ziekten is verbroken….de keten is verbroken, Killay!

Dit betekent dat wat er gaat komen is dat jouw bloed niet gaat vechten tegen de behandeling en dit zal het verschil uitmaken, lieverd! Dit moest jij horen omdat het nodig was om deze veldslag te winnen. Er zijn mensen in de zaal die hebben begrepen wat er vandaag is gebeurd en wat er vervolgens kan komen.


Ga door met de veldslag tussen licht en donker….het licht zal winnen!


En zo is het.


Kryon

 

Vertaler: onbekend

Oorspronkelijke titel: onbekend

Delen is het Licht versterken 


Volgende