5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

THIS SUMMER WILL BE DIFFERENT

DEZE ZOMER ZAL ANDERS ZIJN (THIS SUMMER WILL BE DIFFERENT)

De shift die jullie meemaken is niet alleen esoterisch, het is een daadwerkelijke verschuiving van de planeet Aarde. Jullie zijn als oude zielen inmiddels gewend geraakt aan sommige multidimensionale dingen en ook aan hogere instroom van hogere energie, sommige van jullie kunnen zelfs de energie zien.

Maar ik spreek hier over de Aarde, deze planeet gaat door een fysieke, daadwerkelijke, multidimensionale shift – verschuiving. Het magnetische veld van de Aarde – dat te meten is met een kompas – heeft zich naar het noorden verplaatst. Het moest verschuiven voor jou. Jullie hebben dit nog nooit eerder meegemaakt en jullie bewustzijn reageert op deze verschuiving. Jullie astronomen hebben de verschuiving al opgemerkt. Het magnetische veld heeft zich verplaatst om een bepaalde straling uit het universum op te kunnen vangen. Deze energie zal het DNA veranderen, het zal zich versneld ontwikkelen. Dit is evolutie. Je kunt dit vinden als je er informatie over zoekt op Internet.

De verschuiving opent het bewustzijn, het splijt het licht en het donker. Stel je eens voor dat je iets geïnvesteerd had in duister zaken. Zolang het in het duister bleef ging alles goed, er veranderde niets. Je had er zoals altijd controle op. Al die duistere zaken waren jouw bezit. En dan plotseling begint er iets te veranderen en te verschuiven en jouw duistere zaken komen aan het licht. Wat zou je dan doen?

Het antwoord is: je zou een verwoede, angstaanjagende poging doen om alles onder controle te houden. Klinkt dit bekend? Zie je dit gebeuren?

Weet je, de planeet verandert en dat geldt niet alleen voor oude zielen, niet alleen voor Lichtwerkers. En het is prachtig, alleen al het feit dat het gebeurt is prachtig. Je bent met vlag en wimpel geslaagd en jullie hebben het zelf gedaan!

Aan de andere kant van de sluier zijn ze trots op jullie. Kan God trots zijn? Kan God verwachtingsvol en opgewonden zijn? Jazeker! Het is de trots van een ouder voor zijn kind.

De weg die voor je ligt is de weg van de vrije keuze. Het is jouw weg!

Ik zal jullie een verhaaltje vertellen over Woo. Het gaat altijd over Woo – hij vertegenwoordigt de mens, man en vrouw. Hij vertegenwoordigt jou. In dit verhaal is Woo een oude ziel en lichtwerker. Het is 2015. Woo heeft altijd voor het goede in de wereld gevochten, al zijn levens. Woo had compassie gehad en hij was een goed mens, altijd geweest, maar het had hem nooit veel verder gebracht. Zijn licht was altijd aangevallen door negativiteit en duisternis op de planeet. Hij had in vorige levens mee moeten doen aan oorlogen en duistere zaken ondanks zijn wijsheid. Hij had kinderen verloren omdat hij altijd achtervolgd werd. Herken je het? Het was overal, altijd donker voor de oude ziel. De mensheid veranderde nooit. En Woo wist toen hij hier weer kwam: het is weer tijd om te vechten. Dat gevoel komt uit zijn Akasha. Woo had altijd het gevoel dat hij niets kon doen, geen verschil kon maken. Hij wist alleen hoe hij spiritueel moest overleven, dus dat deed hij. Hij probeert een goed mens te zijn. Maar de herinneringen uit zijn Akasha houden hem tegen, hij weet hoe het vaak eindigde: in een lelijke dood. Zij die magie kennen zijn heksen, de oude energie is machtig.

Woo heeft in dit leven niet veel eigenwaarde, je weet nu waarom dat zo is. Er is niets om je schuldig over te voelen en je kunt de verwondering en bewondering voor Woo aan de andere kant van de sluier niet zien. Woo is net zoals jij. Altijd voorzichtig, altijd op z’n hoede: waar hij naar toe gaat, wat hij zegt en wat hij doet. Zijn hele leven al en het is prima. Woo weet hoe hij zichzelf in balans moet houden, hij gaat door het leven als een gelukkig mens, want hij kent God in zichzelf en dat is alles wat Woo nodig heeft. Maar hij blijft voorzichtig. Hij kan op zijn werk zijn collega’s niet kiezen, maar hij moet wel met hen werken. Sommige mag hij wel en anderen irriteren hem. Vooral zijn leidinggevenden zijn het moeilijkst om mee om te gaan. Hij mijdt ze, maar toch wordt hij beïnvloed door hun negativiteit. Hij ziet anderen eronder lijden en Woo probeert hen op te beuren of voor hen op te komen zover dat mogelijk is. Hij is eraan gewend, hij is een lichtwerker.

Woo leeft alleen, dat is gemakkelijker. Anders zou er altijd drama en frustratie zijn. Hij had wel een kat. En de kat had een hekel aan hem. Maar Woo hield van de kat. Hij was opgewekt, hij noemde zijn kat: ‘Kat’. ‘Hallo Kat, hoe is het met je? Ik hou van je, ook al hou je niet van mij’. Dat was Woo’s leven. Hij was tevreden. Want in dit leven was er geen oorlog en geen pest, hij wist wat het was door de herinneringen uit zijn Akasha.

Woo was ook een healer en reader van ziektes, hij had een kleine praktijk aan huis. Hij was gewend aan veel negativiteit bij zijn cliënten die hij weghaalde. Woo was oké, dit was zijn leven.

Hij had hele sterke, diepe meditaties, als een oude ziel wist hij hoe hij dat moest doen. En dat deed hij het allerliefste, verbinding maken met God. Hij probeerde zo vaak mogelijk via de pijnappelklier contact te maken met zijn Hoger Zelf. Hij was er dol op. Zijn meditaties brachten hem in een dimensie waar hij visioenen had, hij kon alles zien, ruiken en voelen. Er waren hem allemaal meditatie technieken aanbevolen, maar hij besefte intuïtief dat elk mens een eigen methode ontwikkelde die bij hem paste, een eigen ziel, een eigen Akasha, eigen lessen, hun eigen manier en hun eigen wijsheid. Hij mediteerde zo vaak en zo veel mogelijk om in balans te zijn.

Maar op een bepaald moment zag Woo in zijn meditatie een deur, hij kon de deur niet openen en het duurde een hele poos voordat Woo zich realiseerde dat hij hem niet open moest maken, maar dat hij er doorheen moest gaan zonder hem te openen. Toen hij daartoe in staat was en aan de andere kant van de deur aankwam was hij in een andere dimensie, een ander licht, een andere trilling. En toen Woo omkeek was de deur verdwenen, er was geen weg terug meer. Woo was in een hogere dimensie aangekomen.

Toen Woo na deze meditatie zijn dagelijks leven weer oppakte was alles anders, Woo zelf was veranderd, zijn Licht was sterker en had kracht en de mensen reageerden anders op hem. Woo was zelf het licht geworden in de wereld.

Als jij door deze dimensionale poort wilt, echt wilt, dan zal je cellulaire structuur gaan veranderen. Wil je jezelf helen? Is het tijd? Ga dan door de deur, de poort. Want wij willen dat je blijft, zonder stress en zonder zorgen. De oude energie werkt niet goed op je bewustzijn, heb je dat al gemerkt en begrepen? En daarom gebeuren er dingen die niet nodig zijn. Het is niet de bedoeling dat je in de oude energie blijft steken en om blijft woelen, het is tijd voor een hogere trilling.

Ga door de poort, ga door de deur.

Ik hou van je, ik hou van de mensheid

And so it is – KRYON

  

Volgende