5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

FAKE NIEUWS

Er gaat iets veranderen, op alle gebieden van het leven gaan verschuivingen optreden. Maar er is een verandering waar je nog niet aan hebt gedacht.
Er is één ding dat moet en zal veranderen.

Ben je er klaar voor?

Het is fake nieuws en het heeft heel veel verschillende kanten. Het gaat niet over fakenieuws in de nieuwsberichten in de media. Er is zoveel fake nieuws. Alles wordt uit de context getrokken om je bang te maken of gewoon uit sensatiezucht. En jouw verstand doet hetzelfde, je geeft jezelf fake nieuws omdat je oude energie in de nieuwe situatie toepast. Niets dat ooit vroeger is gebeurd zal nu gebeuren. Dit een totaal nieuwe energie en totaal nieuw licht en bewustzijn.
Nog iets anders: je gelooft nog steeds dat je iets niet waard bent, dat je iets niet kunt, dat je je niets moet verbeelden, dat je het nog nooit gekund hebt enz. Het is nieuws van anderen en het is fake!

Nog eentje: de dokter die je vertelt wat er met je lichaam zal gebeuren omdat je een ziekte hebt gebaseerd op metingen en onderzoeken en gegevens van vandaag. Het is Fake!

Het nieuwe bewustzijn herkent dit als oude energie en nepnieuws.

Het echte nieuws?

Je bent de moeite waard – je kunt je smart body – je intelligente lichaam – opdrachten geven want je leeft in de nieuwe energie. Wanneer je geconfronteerd wordt met ziekte zeg dan: ‘ik hou teveel van mezelf, ik geef je geen enkele mogelijkheid om me ziek te maken of zelfs te doden’.
De enige Waarheid komt uit de Verbinding die jij hebt met God – de Schepper -  de Bron – Spirit of hoe jij het graag noemen wilt. Dit is je oorsprong, daar kom je vandaan, die verbinding is zuiver. Wat je op het nieuws hoort is allemaal nepnieuws, wat je ouders, vrienden, dokters of wie dan ook je vertellen kan niet in de schaduw staan van wat de Schepper je vertelt.

Dan komen we bij de volgende stap: het allergrootste fake nieuws dat er vandaag de dag is. Ben je er klaar voor? Het allergrootste nepnieuws dat je kunt geloven is dat je slecht geboren bent, dat je geen goed leven verdient, dat je moet lijden omdat je in zonde geboren bent. Dat is hele lage energie, want als je dat gelooft kun je er nooit boven uit stijgen. En je gelooft ook nog dat de Bron van Liefde dit gezegd zou kunnen hebben. Dat onvoorwaardelijke Liefde je niet goed genoeg vindt, je zelfs slecht vindt. Dit is FAKE NIEUWS.

Het is niet waar! Jij bent magisch en geweldig. Je functioneert beter dan je ooit gedaan hebt. Je bent prachtig!
Wat is jou eigenlijk allemaal verteld aan fake nieuws? Wat kun jij niet? Wat zeggen de dokters tegen jou? Waar ben jij niet goed genoeg voor? De pracht en kracht van jouw bewustzijn kan niet gemeten worden. Het is zo krachtig dat geen enkele diagnose klopt.
Je bent te oud, je wordt niet oud, je bent te jong, allemaal fake nieuws van de media en oude conditioneringen. Je hebt een bepaalde leeftijd bereikt dus nu moet je de ziekten en aandoeningen hebben of krijgen die bij je leeftijd passen. Het is fake nieuws.

Zet je nieuwsmedia UIT. Ze verspreiden oud nepnieuws.

Ga zelf op onderzoek uit en volg daarbij je intuïtie. Vraag om informatie aan God: waar je naar toe moet, wie je kan helpen, wat je zou kunnen doen. Je zult antwoord krijgen.

Er komt een generatie aan die nooit zal accepteren wat er vandaag aan fake nieuws gepresenteerd wordt.
Zie je de oude energie en hoe het zich ontwikkelt in de politiek van vandaag? Mensen slachten hun tegenstanders publiekelijk af, ze proberen ze klein te maken en te houden en te kwetsen tot in hun ziel. En de mensen zien de schande, het gebrek aan eerlijkheid en integriteit. Het is niet meer geaccepteerd. Het is oude energie en het is barbaars.

Compassie is de sleutel.

Kijk naar fake nieuws en herken het. Want het zal iets anders wakker maken in de mensen. Een andere uitkomst zal er ontstaan. Jij bent het licht, jij bent bewustzijn, jij laat het zien en voelen: jouw integriteit en eerlijkheid én jouw bewustzijn zijn de norm.
Oude ziel, je weet nog niet half waar jij toe in staat bent als jij als het Licht verschijnt in de wereld.
Er wordt van je gehouden, wij weten wie en wat jij bent.

Verbazingwekkend ben je.

En zo is het.

KRYON

Door Pyts Boschma – geïnspireerd door de boodschap van Kryon in de channeling: Kryon explains why an old soul must always stay above 3D illusion.


Volgende