5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIEER WORDT VAN JE GEHOUDEN .

N.B.: er komen op dit moment zoveel channelings van Kryon binnen dat het niet mogelijk is om ze letterlijk te vertalen, het vergt teveel tijd om dit te doen, ik ben geen tolk/vertaler en vertalen vanaf audio is voor mij niet echt gemakkelijk. Daarom heb ik besloten om een korte samenvatting te maken van wat Kryon in een channeling vertelt, het is niet compleet, het is de essentie van de channeling).


THE MOST LIFE CHANGING MESSAGE KRYON HAS EVER GIVEN LIGHTWORKERS


Kryon vertelt een verhaal over de liefde, hij vertelt dat hij nog nooit een mens op Aarde is geweest, maar dat hij een Engel genoemd kan worden die de Liefde van de Scheppende Bron, van God aan de mensen overbrengt en informatie voor de oude zielen heeft die hen verder helpt.


In deze channeling vertelt Kryon dat in de nieuwe energie die op Aarde is de liefde sterker is dan ooit tevoren, en wel de liefde van God. Dat betekent niet dat God minder van de mensen gehouden heeft in de oude energie, maar de mens kan het nu letterlijk voelen en ervaren door de verbinding van de mens met God die steeds sterker wordt. De oude zielen herkennen dit, zij weten dat ze gidsen, engelen, meesters en lichtwezens om zich heen hebben die met hen communiceren. Maar deze mogelijkheid, dit geschenk is voor ieder mens beschikbaar. Je hoeft alleen maar te vragen om leiding en liefde en het zal je gegeven worden.


De Liefde van God is van een orde die je op Aarde niet kent, het is de totaal onvoorwaardelijke Liefde van waaruit je geschapen bent. Het is het volste vertrouwen dat er van je gehouden wordt, dat je nooit alleen bent, dat je engelen en gidsen constant 24/7 bij je zijn en dat je met ze kunt praten net zoals je met andere mensen praat.


Ën, het is het vertrouwen dat je antwoord krijgt, letterlijk als een gedachte of een stem die je wijze raad geeft, die zegt dat er van je gehouden wordt, die zegt dat je nooit alleen bent, dat er op je gepast wordt. Het is de absolute zekerheid dat het zo IS. Het is het ervaren van Gods Liefde.


Het enige dat je hoeft te doen is zeker weten dat het zo is en contact leggen. Vanwege de vrije wil moet het initiatief bij jou liggen. Dat is niet zo moeilijk toch?


In de oude energie was God onveranderlijk aanwezig net zoals nu, maar nu worden er zoveel poorten geopend door de hogere frequentie dat je zoveel meer kunt ontvangen van deze uitzonderlijke Liefde.


Je bent nooit alleen! Er wordt zielsveel van je gehouden! Alles is mogelijk! Alles is goed! Leef met deze kennis. De verbinding met God is God in de wereld door de dingen die je met compassie doet.


En zo is het.


volgende