5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


TUSSENFASE

Ik krijg regelmatig de vraag via de chat: ‘Hoe kom ik verder, hoe weet ik nou welke richting ik op moet?’. Mijn antwoord is meestal: ‘Laat los door te accepteren dat je het niet weet op dit moment en luister dan naar wat je intuïtie je probeert te vertellen’. Soms krijg ik dan te horen: “ik luister wel maar er komt niks’.

Het is dan niet aan mij om daar iets over te zeggen, als je ziel stil is dan is het misschien tijd om gewoon even rust te nemen. Mijn persoonlijke ervaring is dat er op de meest onverwachte momenten – bij het strijken bijvoorbeeld 😉 – informatie ‘binnenrolt’ zoals ik het noem. Ineens begint het dan te stromen en komen er allemaal ideeën, opmerkingen en adviezen binnen. Maar, ieder mens is uniek, wat voor mij geldt hoeft niet voor jou te gelden.

Soms kun je even niet verder en komt er helemaal niets binnen. Ik heb geaccepteerd dat het dan gewoon blijkbaar niet de juiste tijd is. Je zit in een tussenfase en in plaats van dat het je frustreert kun je het ook loslaten door te accepteren dat het nou eenmaal zo is. Het universum laat zich niet dwingen, alles komt op de juiste tijd en alles is gestuurd. En de manier waarop boodschappen voor je binnenkomen is ook voor iedereen verschillend.

Verwacht niet van een ander dat die je vertelt wat je wel of niet moet doen. Je kunt hooguit iemand tegenkomen die je mogelijkheden aanreikt of een richting aangeeft die je zou kunnen nemen. Maar jij beslist. Het is jouw keuze en nooit die van een ander.

Door Pyts VOLGENDE