5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


VERHUIZING

Ben je je bewust van alle illusies die er zijn? Ben je je ervan bewust dat ze gecreëerd zijn?

In de vijfde dimensie is alles doorzichtig, de sluier is verdwenen.

Door de positie van toeschouwer in te nemen zie je precies wat er allemaal gebeurt, je herkent en doorgrondt alles dat zich afspeelt in de wereld en geloof ons, het spel is immens en enorm en eeuwenoud.

Maar door de positie van toeschouwer in te nemen leer je ook dat het niet meer jouw spel is. Je voelt je er niet meer in thuis want je doorziet de bedoelingen en de spelregels achter het spel.

In de vijfdimensionale energie is alles transparant. Je voelt dat je daar thuis hoort. Je voelt dat je ziel daar thuis is, je begrijpt dat je bestemming hoger, groter, mooier en liefdevoller is. En, daar wil je zijn, daar wil je leven met al die zielen die hetzelfde willen.

Er ontstaat nu afstand tussen de dimensies en dat maakt het soms lastig, maar je beseft intuïtief dat je niet meer anders kunt, je ziel roept! Je ziel heeft gekozen, en hoe moeilijk het soms ook is, je kunt het vijfdimensionale gevoel niet meer missen. Je bent verhuisd naar een nieuwe wereld, een nieuw thuis, en zoals bij elke verhuizing heeft het tijd nodig voordat je ‘ingewoond’ bent. Dat duurt even, maar het komt vanzelf. Het komt vanzelf.

Wéét!

Tip: koop een bos bloemen voor jezelf, zet een bos rozen tussen je ‘verhuisdozen’. 😉


VOLGENDE