5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

OUD VERSUS NIEUW

Er werden jullie turbulente tijden voorzegd. Die zijn nu volop in beweging. Er gebeurt van alles en velen van jullie zijn teleurgesteld, gefrustreerd en boos omdat situaties totaal anders verlopen dan jullie verwacht of gehoopt hadden.

Beseffen jullie wel dat dit precies de bedoeling is? Dat er nu lage vibraties van jullie uitgaan die het collectieve donkere veld voeden? En dat bij jullie een andere angst wordt ingezet? Wat gebeurd er als jullie de moed en hoop verliezen? Juist dan worden jullie één met de anderen die nog niet ontwaakt zijn, jullie voeden dan hetzelfde energieveld. Heb je het in de gaten? Ben je je ervan bewust?

Wij hebben jullie keer op keer verteld dat het Licht sterker is, dat het gewonnen heeft, dat er een Goddelijk Decreet uitgegaan is dat uitgevoerd wordt. Wij hebben verteld dat alles eerst aan het Licht gebracht moet worden zodat het getransformeerd kan worden. Maar, besef je ook dat de situaties gecreëerd worden waardoor deze transformatie mogelijk is?

De oude energie is verdwenen, wat in de oude energie werkte functioneert in de nieuwe energie niet meer en, wat véél belangrijker is: wat in de oude energie niet werkte, werkt nu wél! Kijk eens naar jezelf, zit jij onbewust nog in de oude energie van machteloosheid, controle en overheersing en vooral misleiding? Of ben je in staat waarnemer te zijn, en te zien hoe alles steeds duidelijker wordt, hoe alles duidelijk te zien is. En bedenk dat jij niet de enige bent die het ziet, er zijn tienduizenden met jou die het zien.

Kennis is macht, bewustzijn is macht. Zolang jullie bewust zijn en weten wat er gaande is, zie je ook de tekens in de lucht, zie je ook hoe de Aarde schudt en trilt. De energie wordt elke dag verhoogd. Ongerustheid, onzekerheid en angst zijn oude energieën.

Stap in de nieuwe vijfdimensionale energie, het verhoogde bewustzijn dat je door gedachten en woorden vorm geeft in nieuwe realiteiten. Jij bezit de kracht. Jij bent groot, je bent deel van het Universum, je bent een vrij en soeverein wezen met een eigen vrije wil en eigen autoriteit.

Jij bezit goddelijke eigenschappen. Creëer door de waarheid te spreken zonder enige aanval of zonder argumenten. Maak een statement. Je hoeft alleen maar te zeggen: “Ik wéét dat het zo is”. Hoe je het weet hoef je niet uit te leggen, niet te verdedigen, de waarheid heeft eigen kracht en heeft geen verdediging nodig. Wees bewust, wees de waarheid zelf.

Wéét!

VOLGENDE