5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


DE BRUG

Er is een brug naar de 5 e dimensie in je bewustzijn. Velen van jullie zijn al over de brug gegaan en hebben deze nieuwe vibratie en frequentie al bereikt. Maar er zijn ook heel veel mensen die niet weten hoe zij deze brug over moeten steken.

Wij zullen het uitleggen: in jullie bewustzijn ligt de kennis opgeslagen. Het is het innerlijke weten, de innerlijke weg. De 5 e dimensie is gerealiseerd op Aarde, jullie zijn met de Aarde en het Zonnestelsel door het portaal gegaan. De Centrale Zon van jullie zonnestelsel geeft grote hoge energiegolven af en doordat jullie nu collectief door het portaal zijn gegaan voelt iedereen deze enorme energie binnen komen.

De mensen die het innerlijke werk hebben gedaan, die oude conditioneringen en overtuigingen hebben losgelaten en die de nieuwe energietrilling ervoor in de plaats hebben geïntegreerd zullen niet veel last hebben van de golven van de Centrale Zon. En, er ontwaken hierdoor heel veel andere mensen.

De brug naar de 5 e dimensie steek je over door het innerlijke weten. Het absolute, zekere weten. Het is in afstemming door concentratie en meditatie op die hogere trilling dat je het voelt. Je kunt de 5 e dimensie letterlijk voelen, je voelt het Licht, je voelt de trilling als je je erop afstemt.

De weg naar een nieuwe wereld vol vrede, blijdschap, liefde en schoonheid bevindt zich in je innerlijk. Op het moment dat je deze brug overgestoken bent en het daadwerkelijk voelt, manifesteert het zich ook in de uiterlijke wereld. Je zult dan merken dat het licht en de energie totaal anders is. En nee, het is geen verbeelding, geen illusie, de 5 e dimensie die je ervaart is de enige echte werkelijkheid en de 3 e dimensie zal compleet verdwenen zijn. Het is vergelijkbaar – ook al komt het niet echt in de buurt ervan – met hoe je je vroeger voelde als je jarig was, als je een schoolreisje had of toen je de eerste keer verliefd was. Het is de gelukzaligheid van de liefde die je voelt. Binnen in jezelf is het te vinden, dáár moet je het eerst vinden, daar ligt je schat verborgen.

De sleutel naar het universum ligt in je hart verborgen, daar waar niemand hem weg kan nemen, daar waar jij en jij alleen hem kunt vinden om de deur te openen.

Stem je af op de 5 e dimensie en de liefde zal naar je toekomen. Het zal energetisch door je heen stromen en elke cel van je lichaam vullen. Dát is de betekenis van de woorden van de Meester: ‘het Koninkrijk van God is binnen in je”. Jij hebt de sleutel, vind hem en open de deur. Er wordt aan de andere kant op je gewacht. Er wordt van je gehouden.

Wéét! 


TERUG NAAR CHANNELINGS VAN DE BLUE SPIRITS