5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

ALS IK DE LIEFDE NIET HEB

Als je de liefde niet hebt, dan stroomt de goddelijke energie niet vrij door je heen. Jij bent een ontvangen én zender van de goddelijke Liefde. Jij bent deel van het goddelijk Bewustzijn, niet een afgescheiden onderdeel van God, maar een deel van God. Als God liefde is, kun jij niets anders zijn dan liefde. Het stroomt bij je binnen vanuit de Bron en als een instrument dat uit kan zenden en stralen geef jij het door aan de wereld en de mensen.

Deze instroom is onuitputtelijk en oneindig, net zoals jij onuitputtelijk en oneindig, net zoals jij onuitputtelijk en oneindige liefde kunt ontvangen, kun jij ook onuitputtelijk en oneindig geven. Wie geeft ontvangt!

Liefde staat boven tijd en ruimte, er is geen afstand, geen tijdsduur, dat zijn aardse dimensies. Op het moment dat jij liefde naar iemand stuurt vanuit je hart is het op hetzelfde moment ontvangen door de ander. De ziel van de ander zal het ontvangen en een mens die vanuit het gevoel leeft zal het voelen. Het is een golf van warmte die door je stroomt, een golf van gelukzaligheid, een golf van liefde. De ander hoeft zich er niet eens van bewust te zijn waar de liefde vandaan komt.

Liefde gaat nooit verloren omdat het goddelijk is, het staat buiten ruimte en tijd en daarom kan een ziel die op dit moment aan de andere kant van de sluier is net zo gemakkelijk liefde geven en ontvangen als iemand hier op aarde. Er zijn geen grenzen: de ziel is eeuwig, liefde is eeuwig.

Daarom is liefde alles! Het komt voort uit de Bron en wordt aan de Bron als God in de mens teruggegeven.

De Meester door Pyts Boschma

Delen is het Licht versterken

VOLGENDE