5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

WILDCARDS

DE WIND OF CHANGE – DEEL II                                                                                                                                                                                                                                            

Het gaat langzaam op de planeet. Dit keer gaan we het hebben over mensen die veranderingen brengen op de planeet. We gaan het hebben over de mogelijkheden die ze hebben.

Soms ben je als mens op de juiste tijd op de juiste plaats. In de geschiedenis hebben dit soort mensen voor belangrijke veranderingen gezorgd en het was altijd een verrassing. En als ze een volslagen verrassing zijn, dan weet jij dat ze daar zijn waar ze moeten zijn. Op de juiste plek! Ze veranderen de werkelijkheid en doen dingen die nog nooit eerder iemand gezien heeft of gedaan heeft. We praten hier niet over wetenschappers alhoewel die er zeker bij horen: Tesla bijvoorbeeld, en Einstein. En het zijn niet altijd mannen ook al is het op aarde een mannenmaatschappij. Ook dat gaat veranderen. Hier is alleen maar liefde, wij sluiten niemand buiten.

Feiten zijn feiten. Sommige mensen hebben in hun leven een Wildcard, zij doen dingen die niemand verwacht. We noemen enkele voorbeelden:

Trump – één maand na de verkiezingen heb ik het verteld. Iedereen was verrast. Amerika had iemand gekozen die geen politicus was, zonder enige politieke ervaring. En alle mensen waren verrast. En ik heb gezegd: het zal niet één van de beste presidenten zijn, maar wel één van de presidenten die men zich zal herinneren. Want als degene aan de macht was gekomen die verloren heeft, wat was er dan gebeurd? Hoe had er dan uitgezien? Jullie weten het!

Trump doet totaal onverwachte dingen, zelfs zijn naaste medewerkers verwachten de dingen niet die hij doet. Geliefden dit gebeurt allemaal met opzet, want hij brengt dingen aan het licht. Misschien denk je dat hij geen lichtwerker is, maar hij kan wel degelijk licht creëren. Stuur licht naar het Witte Huis. Als je genoeg licht naar het Witte Huis stuurt wordt datgene verlicht dat aan het licht moet komen. En dat geldt ook voor alle andere plaatsen waar dingen aan het licht moeten komen. Het maakt niets uit wie de president is of wie daar aanwezig is. Het Licht zal winnen van de duisternis.

Ook in Zuid-Amerika waren Wildcards, mensen die op de juiste tijd op de juiste plaats zijn:

De Paus – Franciscus, hij heeft een Wildcard. Hij is de juiste man op dit moment, want hij verbreekt de eeuwenoude regels van het Vaticaan. Hij heeft in Chili 41 bisschoppen gevraagd om af te treden omdat ze op de hoogte waren van kindermisbruik en daar niets aan gedaan hebben, wist je dat? Maar de kerk zit in de problemen, niet in Zuid-Amerika maar in Europa, zelfs in Italië. Kerken gaan dicht of worden museums. Franciscus zal niet zo lang meer leven en dan komt er een nieuwe paus die de kerk zal moeten redden.

Ik zal als Kryon de nieuwe paus nu een instructie geven en jullie zullen lachen en zeggen: “er is helemaal nog geen nieuwe paus”. Dat klopt, maar ik ga het toch zeggen: “Als de nieuwe paus de kerk wil redden zal hij de weg moeten banen voor vrouwelijke priesters. Dat is het enige. Kijk eens naar de mannelijke kerk, die heeft niet gewerkt. Vrouwen dragen de energie van compassie en de verzorgende intelligentie. Vrouwen zijn de sjamanen van de planeet”. Dat zijn mijn instructies voor de toekomstige paus.

Nog een Wildcard, maar die werking ligt in de toekomst. Het ligt aan de vrije wil en de informatie zit al in het Veld. Hij is de leider van Noord-Korea. Hij weet nog niet precies wat hij wil, maar het is tegenstrijdig wat hij wil. Hij wordt beïnvloed door mensen om hem heen die willen dat hij doet wat zijn vader deed. Maar de man weet het beter en heeft een plan. Hij ziet zichzelf als levenslang leider voor zijn volk, dus hij kan het nog even aankijken en wachten wie en wat er langs komt. Hij ziet zichzelf als een held, een ultieme vredestichter, de grootste van alle tijden. Hij wil de Koreaanse oorlog beëindigen en Noord en Zuid Korea verenigen. Dat is veel groter dan zijn vader wilde. En die informatie is in het Veld. Hij is een kind van de nieuwe energie en moet leven in de oude energie. Of het gaat gebeuren? Dat ligt aan zijn vrije wil. Maar dat is zijn plan. Hij heeft een Wildcard. Het ligt aan de mensen om hem heen en wat er met angst en bezorgdheid gebeurt. De wind van verandering begint heel hard te waaien op deze planeet.

Kijk om je heen om ze te zien! Heb hoop! Dit zal je volwassenheid als oude ziel testen. Er is een nieuwe energetische werkelijkheid ontstaan.

Wist je dat wanneer je het licht bezit je het naar plaatsen kunt sturen? Wist je dat licht op verschillende plaatsen tegelijk kan zijn. Het fotonenlicht is multidimensionaal. Vraag de wetenschappers maar. En het licht dat jij draagt is van de hoge dimensies. Jij kunt licht sturen, het kan bij jou en ergens anders zijn. Tegelijkertijd.

Als er een probleem is in je regering stuur dan licht.

Visualiseer de mensen of plaatsen die het betreft vlak voor je. Stuur je liefde en licht naar hen toe. Omhul hen ermee, als een cocon. Stuur je liefde er heen. Ik weet dat het moeilijk is. Je hoeft niet van de plaats of de mensen te houden, maar stuur je licht en liefde er naar toe. En als je dat kunt, dan weet je waarom je hier bent. Jouw oude ziel weet dat dit klopt. Als jij je licht naar deze mensen en plaatsen stuurt zal de duisternis verdwijnen. En er zullen dingen gebeuren die je niet verwacht. You never know, you never know.

De shift vereist veel Wildcards en sommigen zullen het niet leuk vinden wat ik zeg, maar elke oude ziel heeft een Wildcard. En als jullie er niet meer zijn zullen jullie een erfenis achter laten van aanwezig licht. En het zal nooit weer hetzelfde zijn dankzij jullie. Het is nu 2020 en het zal nog tien jaar doorgaan, dat is de processie. Dat is nu.

Denk je nou werkelijk oude ziel dat je hier per ongeluk bent? Stuur leven, liefde en licht naar duistere plaatsen. Kun je dat?

And so it is.

BRON: KRYON 

Verder naar: Het bos en de verlichte klok


Terug naar KRYON