5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIEVEEL MEER DAN JE DENKT 

Word elke dag wakker met de gedachte dat je de welwillendheid van de Schepper bezit. Als je niet lekker in je vel zit, denk dan aan de welwillendheid van God. Dit blijft constant bij je, deze relatie met God is eeuwig. Alles wat je in dit leven doet op spiritueel gebied, elke stap vooruit, alles wat je voelt, alles wat je weet, alles dat je kent, zal er in een volgend leven zijn, je hoeft deze weg nooit weer af te leggen.

Word je daarvan bewust, kom uit je depressieve mindset. NOOIT WEER! Je hoeft nooit weer verdriet te hebben, nooit weer pijn, nooit weer verlies voelen. Voel je het?

Misschien ben je veel meer dan je beseft en wanneer die gedachte tot je doordringt dan heb je iets heel waardevols ontdekt. Je hoeft niet weer opnieuw te beginnen, nooit weer! Je zult een totaal liefdevol en wijs mens zijn.

Nu ben je een healer! Maar dan zullen je helende capaciteiten sterker zijn als je terugkomt. Je wordt geboren met de kennis dat je een healer bent. Je zult een hoog spiritueel leraar en meester zijn. Wat je in dit leven bereikt gaat in een volgend leven gewoon door.

In de toekomst zal channeling anders zijn, totaal anders. Het zal binnen een eeuw gebeuren. Er komt intuïtieve channeling – een persoonlijk kosmisch internet. Het komt als vanzelf binnen door je DNA en je Hoger Zelf. Als je DNA steeds meer geactiveerd zal zijn zul je allemaal een Meester zijn. Het is veel meer dan je nu beseft.

Jouw creatieve krachten zijn verbonden met het universum. Met God! De Schepper is de Meester van alle creatieve dingen. Wees niet verrast. God werkt op mysterieuze manieren.

Je bent nog niet klaar. Als je vertrekt moet je zo groot mogelijk zijn zodat je ook zo groot mogelijk terug kunt komen. Je kunt het allemaal nu al leren en gebruiken. Je bent een oude ziel, wordt in dit leven een Meester.

 

BRON: KRYON