5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


TEACHES YOU EXACTLY HOW TO AWAKEN YOUR CELLS TO HEAL

N.B. Kryon spreekt hier over Innate en the Smart Body. Het zijn moeilijk te vertalen begrippen in

het Nederlands. Met Innate wordt ‘dat wat aangeboren is’ bedoeld, zoals aangeboren talenten,

vaardigheden, creativiteit, maar ook intelligentie enz. The Smart Body is je ‘intelligente lichaam’, je

DNA en je Innate die samenwerken in en om jouw lichaam – PB

 

INFORMATIE OVER INNATE

 

Ik wil het duidelijk maken± jij bezit grootsheid in jou. Ik wil je iets vertellen over een proces in je lichaam dat je nog niet begrijpt. Maar het hoort bij je, het is jou. Jij – jouw zelf – werkt niet op volle kracht.

Wat is Innate precies? Wat het voor jou zo mysterieus maakt is dat het geen functie is van het brein. Het is misschien wel één van de weinige functies van het lichaam dat niet centraal op één plek zit. Dit is moeilijk, het is nog niet ontdekt, men kent het niet in de medische wetenschap, maar het wordt wel steeds weer ‘gezien’, de werking ervan. Het is heel moeilijk uit te leggen wat er in je DNA zit. Allen triljoenen moleculen in je DNA staan constant met elkaar in verbinding. Dit moet zo zijn als je je realiseert wat DNA doet. Hoe weet jouw lichaam welke cel het moet maken en waar die naar toe moet? Het is Innate die daar letterlijk sinds je geboorte verantwoordelijk voor is. Je DNA is in werkelijkheid je esoterische stuurprogramma. Het is het veld met triljoenen stukjes DNA dat zichzelf kent als één wezen en dat wezen is Innate.

Je zou dus kunnen zeggen dat Innate is van DNA cellen in je lichaam dat je wel je ‘Smart Body’ of ‘aangeboren intelligentie van je lichaam’ zou kunnen noemen. Er is geen centraal orgaan dat verantwoordelijk is voor Innate. Elk onderdeel van je lichaam is verbonden met en wordt beïnvloed door de systemen van je ‘smart body’. Je kunt de stand van je Innate testen door kinesiologie, spiertesten en allerlei systemen en therapieën die je informatie geven over je lichaam. De mensen die deze therapieën geven weten dat het een energetisch veld van het lichaam is.

Dus het aangeboren, energetische veld dat Innate is omvat het hele lichaam. Innate is overal waar DNA zit, het is uniek en het is wie jij bent. De medische wetenschap heeft het gezien, maar ze begrijpen niet wat het is.

Ik zal je een voorbeeld geven: wanneer iemand een ongeluk krijgt en verlamd raakt vanaf de nek dan herstelt dat letsel zich niet, deze cellen vernieuwen zich niet zoals bij een operatie of bij een wond (die tijd gaat nog wél komen). Iemand die verlamd is kan zich niet bewegen, maar is het niet bijzonder dat alle organen die zich in het verlamde gebied bevinden wél gewoon werken? Het hart klopt door terwijl er vanuit het brein geen signaal meer kan doorkomen. Je bent er altijd vanuit gegaan dat het brein alles aanstuurt, maar dat brein kan geen prikkels meer doorgeven aan het hart of de darmen bij iemand die vanaf zijn nek verlamd is.

Hoe kun je dat dan verklaren? De medische wetenschap heeft er zelfs een woord voor: ze noemen het ‘Innate’. Het is het DNA dat iemand in leven houdt. Het DNA verbindt zich met het brein en de signalen worden op een kwantumlevel gestuurd. Het DNA veld staat altijd in volledige verbinding met het complete lichaam ook al is de ruggengraat gebroken en er geen verbinding meer is. Het brein blijft signalen sturen, het DNA ontvangt de signalen en stuurt ze naar de organen en weefsels, naar alles behalve naar de spieren.

Dit is het bewijs! Innate – je smart body – houd je in leven ook al is de bedrading van het brein verbroken. Innate is intelligent. Daarom noemen we het ‘the smart body’, het intelligente lichaam. Het ‘smart body’ is intelligenter dan het overlevingsmechanisme van het brein.

Innate is daarnaast ook verbonden met iets anders, het is verbonden met je Hoger Zelf, het is verbonden met je Akasha – je cellulaire geheugenbank -, want deze zijn in jouw DNA te vinden. Alle bewustzijn van je DNA bevindt zich in het veld van je smart body.

Nu is het tijd om je DNA terug te brengen tot één noemer, en niet zoals gebruikelijk in een beeld van triljoenen deeltjes in je cellen. De wetenschap heeft nog niet erkend dat het DNA van het lichaam met zichzelf kan communiceren. Maar zo moet je het wél leren zien als je met je smart body aan het werk wilt.

Het deel dat door het brein aangestuurd wordt verbindt zich met het smart body. Deze verbinding wordt intuïtief tot stand gebracht. Het zal niet lang meer duren dat jij zult weten wat er in je lichaam gaande is via je intuïtie, maar ook wat er gaande is in je Akasha – je cellulaire geheugen.

Ik wil drie dingen hierover met je bespreken. Het zijn onthullingen! Ik wil je uitleggen wat Innate doet en dat Innate geprogrammeerd is. Innate is geprogrammeerd voor iets dat je moet weten. Daar waar het brein een lichamelijk overlevingsmechanisme heeft, heeft Innate een programmering voor je spirituele overleven.

Wat is het eerste beginsel voor de menselijke ziel? Waarom ben je hier? Je brein houdt je lichaam in leven voor het dagelijkse leven. Het probeert je veilig te houden, het onthoudt wat niet werkt.

Maar, denk er eens over na wat Innate weet!

Innate – je smart body – weet wat je voorouders wisten. Je smart body weet hoe lang de mensheid op aarde moest zijn voordat er een keuze gemaakt moet worden. Je DNA weet het. Wat is het eerste beginsel van je smart body? Dat is alles voor je doen dat mogelijk is voor je spiritueel ontwaken. Voor de mensheid om de brug over te steken naar een verhoogde staat van de planeet. Dat is het belangrijkste geprogrammeerde doel van je smart body.

Het spirituele overleven. Alles is daar omheen ontworpen. Om je op alle mogelijke manieren vooruit te duwen naar spiritueel bewustzijn. Daar is Innate voor gemaakt.

In het proces zorgt Innate er ook voor dat het lichaam over de vijfdimensionale brug kan gaan. Dat doet het op heel veel verschillende manieren. Innate is verantwoordelijk voor spontane verdwijning of kwijting van zaken. Wil je weten waar dat vandaan komt? Hoe is het mogelijk dat een ziekte plotseling verdwijnt? Hoe is het mogelijk dat het lichaam iets dat zo uit balans is uit zichzelf reinigt. Hoe kan weefsel supersnel groeien en wonden doen dichten? Dit is wat de dokters zien en niet begrijpen. Het is een wonder zeggen ze, maar dat is het niet, het is innate, het is het smart body.

Dit is jouw kracht en macht. Wanneer Innate de brug bouwt naar het lichaam zal de mens zoals jij die kent verdwijnen. En de mens die dan ontstaat zal zichzelf kunnen helen, langer kunnen leven en zelfs ledematen opnieuw aan laten groeien. Zo is het ontworpen, lieve mensen, dit zou je logisch in de oren moeten klinken.

Ik heb je ooit iets verteld waar Innate verantwoordelijk voor is, ik zei dat het tijd was om je karma los te laten. Waar is karma opgeslagen? Karma is het resultaat van ervaringen uit vorige levens die door de sluier naar voren komen in een gereïncarneerd lichaam. Het is de energie van onafgemaakte zaken. Dit is karma. Het zit in het DNA en Innate heeft er de regie over. En wat heb ik gezegd over de manier waarop je karma los moet laten? Je moet met je lichaam, met je cellen praten en zeggen: ‘Ik ben klaar met de energie van het verleden, ik laat karma los en ga verder. Pure intentie. Je praat op een manier met je lichaam zodat je lichaam reageert.

Maar, zul je zeggen, als Innate dan mijn smart body is, waarom doet het dit niet uit zichzelf? Waarom laat het zelf de karma niet los? Doet Innate dat zelf niet? Het antwoord is: nee! Want weet je, Innate is erg intelligent, maar het is ook geprogrammeerd. En het geprogrammeerd om te overleven en karma heeft daar altijd een rol in gespeeld.

Je moet je Innate de-programmeren.

Innate blijft hetzelfde doen, het heeft dit gedaan zolang je mens bent, het is ontworpen op bepaalde dingen op een bepaalde manier te doen en bewustzijn is de sleutel om het te veranderen. Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo blijven, want het reageert op jouw vrije wil die nodig is om de zogenaamde instructiehandleiding te deprogrammeren.

Maar er is meer en het wordt ingewikkelder. Innate is geprogrammeerd voor je spirituele overleving en er is nog een ander systeem in Innate aanwezig en ook dat moet je deprogrammeren. Dit zogenaamde herprogrammeren via bewustzijn is niet moeilijk. Jouw bewustzijn door pure intentie is de baas, je hebt altijd geweten dat je je lichaam kunt genezen van ziekte, operaties of een wond.

Praten met je Innate is de sleutel.

Hoe zou jij je eigen persoonlijke situatie willen veranderen?

Denk daar eens over na.

Dit is de volgende stap lieve mensen, praten met Innate is een hogere stap dan praten met je cellen en chemie. Jij kunt dit, je hebt hier toestemming voor.

We hebben je verteld dat affirmaties belangrijk zijn. Affirmaties zijn geen zinnen die je herhaaldelijk opdreunt zonder verdere betekenis. Affirmaties voor je Innate komen uit jou persoonlijk, uit je eigen bewustzijn. Je vertelt het regelmatig tegen je lichaam, je gaat er even geconcentreerd voor zitten en je gaat er mee praten.

Je moet met je Innate praten alsof het je beste vriend is die tegenover je zit. Je zou tegenover je beste vriend toch ook niet alles tien keer herhalen? Je vertrouwt erop dat hij naar je luistert. Dat geldt ook voor je Innate, het is je smart body en je moet het gedeelde over spirituele overleving herprogrammeren, want Innate is nog hetzelfde als vóór de ascensie. Jouw bewustzijn bevindt zich inmiddels in de nieuwe energie en nu is het nodig dat je je Innate vertelt dat je leeft in de nieuwe, hogere energie. Dit gaat niet automatisch oude ziel.

Er zijn nog een paar dingen die je moet weten: je bezit in je Innate alles over je vorige levens, maar je weet niet hoe je die informatie kunt gebruiken. We geven je een voorbeeld: je bent bekend met de homeopathie, de tinctuur stuurt een signaal naar je smart body en daarom werken ze, dat was niet bekend maar zo is het wel. Als je verbinding maakt met je Innate zal het je vertellen wat je moet weten, het is slim. Je kunt Innate vragen wie je was in een vorig leven en die informatie zal het je niet geven, maar het zal je karma geven om oude ervaringen opnieuw te doorleven. Dus herprogrammeer je Innate en je zult geen karma meer ontvangen, want het is de energie van het verleden die losgelaten wordt uit je Innate. Verander daarom je Innate, herprogrammeer het, je hebt geen karma meer nodig, je hoeft oude programmeringen niet meer te herbeleven.

Jonge zielen hebben hier geen last van, zij hebben geen ervaringen in hun Innate. Maar jij oude ziel hebt een bibliotheek vol wijsheid en ervaringen in je Innate. Normaal gesproken werd deze bibliotheek gebruikt in reïncarnaties om lessen die nog niet helemaal geleerd waren opnieuw te ervaren. Maar jij oude ziel bent nu opgestegen naar een hogere trilling, je hoeft er niet eerst voor te sterven, je bent in je huidige lichaam opgestegen naar een hoger spiritueel niveau. Je bent het markeerpunt (2012) gepasseerd. Vertel je Innate dat je niet hoeft te sterven, niet hoeft te reïncarneren dit keer. Jij begint een nieuw leven ín dit leven zonder te sterven. Vertel het aan je Innate.

And so it is

Kryon

Vertaald vanaf audio door Pyts

Delen is het Licht versterken.

   

Volgende