5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


JE HEBT ONGEKENDE CAPACITEITEN

Channeling betekent niet dat een mens overgenomen wordt, het is een versmelting. Het is niet vreemd of ongewoon, je weet niet wat je potentie is, wat mogelijk is. Het gaat verder dan 3D, het is multi dimensionaal en dat is ongewoon.

We zien nu de evolutie van de mensheid en je zult steeds meer ongewone dingen zien. De kinderen zullen de leiders worden, en het zijn leiders die anders zijn. Er komen steeds meer kinderen die totaal anders zullen zijn dan andere kinderen, ze brengen harmonieuze oplossingen voor problemen van de planeet.

Je bent geweldig en er zijn sommigen die nu pas beginnen te realiseren dat het bewustzijn begint te verschuiven en zij vragen zich af wat er gebeurt. Het is een groter ontwaken dan ooit tevoren, het is iets heel speciaals. Het bewustzijn wordt groter. En de angst komt ook tevoorschijn, de angst dat je vreemd en raar aan het worden bent. Maar het is niet een energie die je niet kent, als je oplet herinner je de energie.

Je word je er van bewust dat je geweldig bent.

Het grote ontwaken begon in 1987 met de Harmonieuze Convergantie. En vanaf 2012 duurt het nog 18 jaar van grotere energie, hogere energie. Je moet in beweging komen, er zijn al enige jaren voorbij. Er zijn veel mensen die ontwaken voor een andere realiteit. Je leert van jezelf te houden, in balans te komen om anderen te helpen. Dat vereist de wijsheid van een oude ziel.

Je wist in 1987 niet wat er zou gebeuren. En eigenlijk weet je het nu nog steeds niet, maar je zit in een proces en je kunt niet meer terug. Je bent aan het ontwaken, je bewustzijn verschuift.

Er zijn al mensen die langer ontwaakt zijn en al grote dingen gedaan hebben voor de mensheid. Je ziet al dat Europa een eenheid is geworden, ze hebben een collectieve munteenheid, de grenzen zijn vervaagd. Dat is al een verschuiving.

De Indigo kinderen zijn gekomen, het zijn de kinderen van het nieuwe bewustzijn, ze zijn de eerste golf van het nieuwe bewustzijn.

Besef je wel dat je een belangrijke grens overschreden bent als mensheid.

Laten we je een paar dingen vertellen:

Je Akasha is geopend en versmelt met je. Je DNA is efficiënter aan het worden en zal beter gaan werken, het gaat zich verbinden met de Akasha. De reden hiervoor is de verschuiving. Alle informatie die je in je DNA bezit komt naar boven, het manifesteert zich. Het begint in het dagelijkse leven, de Meesters gaan zich manifesteren, ze zullen licht brengen en vreugde brengen in het leven terwijl iedereen om hen heen niet blij is.

Het is mogelijk omdat het veld bestaat. Er is een veld van bewustzijn om je heen dat je helpt om de mensheid te veranderen. Het komt uit het kristallijne netwerk. Alles gaat samenvallen voor jou.

Het is een moeilijke tijd geweest voor veel mensen, en het is genoeg geweest. Dat zijn oude energieën die je nu niet meer beïnvloeden. Jouw karma is klaar. Je claimt de liefde van God in jezelf als een toorts die de wereld verlicht.

Wat gaat er gebeuren als de Akasha versmelt met je bewustzijn. Er komt herinnering en kennis. Hoever gaat je Akasha terug? Tot je eerste leven op deze planeet? Dat klopt.

Ieder van jullie heeft een eigen kristallijn stukje God in jezelf. En je wilde dit leven naar de Aarde komen. Want je hebt nu mogelijkheden. En elk leven en alles wat je deed is geschreven in dit kristallijne veld. En je zult je nu alle levens en alles dat er gebeurd is herinneren. Je kunt al je oude kennis activeren. Maar je DNA is nog niet helemaal zover en je wacht en wacht.

WAT IS NIEUW?

Dat hele systeem wordt nu uitgelijnd. Jouw Akasha kroniek wordt groter en het wordt bekend waar je vandaan gekomen bent voordat je kwam.

Waar kom je dan vandaan? Van de Plejaden. Je hebt het allemaal al eerder gedaan. Jullie zijn zo oud en jullie hebben dit op andere planeten al eerder gedaan. Hoe voelt de Akasha? Je zult intuïties, gevoelens en dromen krijgen. Je zult je dingen herinneren die je niet kunt plaatsen. De beschaving van de Plejaden is erg, erg oud, de aarde is erg jong. Je was daar en wat heb je daar geleerd? Dat zul je voelen, weten en je weet niet hoe je het weet. Je zult naar dingen kijken en je zult je herinneren dat je ze onder controle kon houden. Je verwacht dingen en het gebeurt nog niet. Je ziet je lichaam dat je niet onder controle hebt en je accepteert het niet. Vroeger kon je je lichaam helen en nu niet, maar je herinnert je het wel dat je het kon.

Je zult het je herinneren en je zult het gewoon doen. want toen was je DNA voor 85 procent geactiveerd. Je kon alles en je herinnert je het. Vaag, maar het is er. Jij denkt groter dan je ooit gedaan hebt en dat maakt je anders. Alles wat je ooit was zit in je DNA en je hoeft het alleen maar te pakken. Het is er al, alles is er al, pak het!

Het is erg interessant wat een mens is: je brein, je pijnappelklier en je bewustzijn zijn aan het samenwerken en je zult dingen doen die je hier nog niet hebt gedaan. En als je het ontkent dan zal je lichaam zeggen:  oké het gaat niet gebeuren. Jij moet het geloven, wat wil je doen, wat wil je werkelijk doen? Wil je langer leven zonder de pijn en het lijden en in plaats daarvan energie en vreugde?

Als je naar je lichaam kijkt en het instructie geeft zal het luisteren. Heb je gemerkt dat je emotionele ups en down groter en heftiger worden? Heb je gemerkt dat er geen bescherming meer is, dat niemand iets geheim kan houden, dat het er allemaal uitkomt? Je kunt het donker en licht heel duidelijk zien en dat wordt nog sterker.

En wat doe je met je lichaam? Wat ga je je lichaam vertellen? Dat je genezen bent. Je bent geweldig. Je bent een Plejadiër. Je bent gezond als je zegt dat je gezond bent. Je hoeft de commando’s maar te geven, je bent de leider van alles binnen in jezelf.

Het lichaam luistert en doet wat het gezegd wordt. Jij bent de baas en de Akasha wordt wakker en jij hoeft je alleen maar te herinneren. Dat gebeurt nu. Je wordt een eenheid met je verleden en de kracht die je bezit is immens. Je moet geloven wat mogelijk is. Zeg: in plaatst van dat ik denk dat het niet mogelijk is weet ik dat ik het ooit kon. Laten we het weer doen.  

Kijk niet naar het nieuws, luister niet, het gaat allemaal over duisternis. Alles wat je niet kunt. Maar er komen nieuwe films en nieuws over het nieuwe bewustzijn. Dit is de nieuwe mens. Het gebeurt langzaam, maar wees er klaar voor. Voor dromen waarin je kunt vliegen, waarin je alles kunt realiseren. En anderen zullen je vragen hoe je het doet en jij zult zeggen dat zij het ook kunnen.

Wanneer ga je je het beseffen en het doen, gewoon doen. weet!!! Je hebt dit al eerder meegemaakt op een andere planeet en je beseft dat het weer gebeurt en dat we het kunnen doen. Er komen prachtige veranderingen als je mee gaat op de flow van energie. Het is een andere manier van denken, een wijze aarde en er zijn verschillende niveaus van wijsheid. Maar je moet je kracht en je capaciteiten herkennen.

En er komt meer.

En zo is het.

KRYON


Volgende

Terug