5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


GROTE VERANDERINGEN

De astronomen hebben het al gezien, er is een ander zonnesysteem. De Aarde gaat een ander deel van de ruimte in. De plaats is anders, de zon verandert, de energie verandert, het magnetische veld verandert. Er is minder activiteit van de zon. De zon wordt vanuit de kosmos beïnvloed en de heliosfeer verandert. Dit verandert het bewustzijn van de mensen, want wat de zon beïnvloedt, beïnvloedt jou ook. Er worden delen in jouw bewustzijn geactiveerd, je vibreert hoger, je denkt anders, je bewustzijn wordt hoger.

Dit is een heilig moment. Er is geen dood. Als je ooit terug komt en weer opnieuw geboren wordt zul je alle kennis hebben die je in alle levens opgebouwd hebt. Je zult nooit weer dezelfde zijn, de liefde van God zal altijd bij je zijn.

Je kijkt naar de wereld en weet niet meer wat je moet denken, geloven of verwachten. Maar, het is géén chaos. Kijk naar jezelf en tel je zegeningen. De economie verandert naar een betere versie. Kijk wat er gebeurt! Het verbetert! Het wordt eerlijker, de hebzucht verandert. Eerst zal er tegenwerking zijn, maar het publiek zal het niet meer accepteren, ze zullen niets meer accepteren. Nu niet meer! Iedereen ziet het!

Iedereen kan met iedereen praten, dat is de sleutel. Ook het Licht kan met het Licht communiceren. Kom dus in balans Lichtwerker!

Er zijn grote symptomen van de ascensie. Kun je blij en gelukkig zijn in de ogenschijnlijke chaos? Dit is een symptoom van ascensie. Kun je blij zijn? Kun je gelukkig zijn? Spirit is bij je, Hij neemt je hand. Neem zijn hand aan!

Ontdekkingen worden in het collectieve bewustzijn gelegd. Er komt een moment dat je DNA voor 100 % werkt en dat je jezelf direct kunt genezen. Nu is het nog tussen de 30 en 40%. Je hebt nog steeds dokters nodig, maar ook aan hen is informatie van God gegeven. Je hebt hen nodig, samen met je steeds sterker wordende intuïtie.

De Aarde gaat naar het niveau waar de Pleiadiers zijn. Er zijn vijf pogingen mislukt om ons te bereiken, maar dit keer gaat het lukken. De donkere krachten kunnen daar niet komen, ze hebben daar geen macht. De Pleiadiers, wij, bezitten het Internet, dat is nieuwe informatie die wij je geven. Zij hebben de controle. De bal rolt. Jullie worden zoals ons, vijfdimensionaal.

De Nieuwe Aarde – je zit er bovenop. Er zal geen oorlog meer zijn, mensen zullen ouder worden. De nieuwe aarde is zo anders dan 100 jaar geleden. De belofte is grootsheid.

De kinderen hebben al een nieuw bewustzijn, er zijn al kinderen die multidimensionaal zijn, de hoogsten zijn de autisten. Mensen met autisme hebben geen lineair bewustzijn. De kinderen van nu hebben universele kennis. Vraag wat ze niet begrijpen, vraag ze niet om alles te leren dat niet met hen resoneert. Over 10 jaar zullen ze de leraren zijn, over 20 jaar zullen ze de directeuren zijn.

En zo is het

BRON: KRYON
Vertaling: Pyts Boschma

Volgende