5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


DE HOOG BEWUSTE HEALER

Healers trekken naar de krachtplaatsen op Aarde, de energieën daar op die plaatsen kun je voelen. Deze energie ondersteunt de mensen die willen ascenderen. Er zijn overal op aarde krachtplaatsen, volg de leylijnen in je streek en je zult ze vinden.

De verschuiving van energie verandert alles, er is niets dat niet aan het veranderen is. Er zijn verschuivingen in het systeem en in het bewustzijn en er is nog veel meer dat verandert. Het verleden verandert ook, de energie die vanuit je verleden komt wordt geheeld, je hoeft niet meer te leven met de pijn en het verdriet van het verleden, het worden herinneringen met een glimlach.

Het verleden was moeilijk voor lichtwerkers en healers, het leek altijd alsof de duisternis won van het licht.

Elke healer weet dat je niet voor de eerste keer een genezer bent, het is in je DNA, in je Akasha geschreven. Je bent al eonen lang een genezer, je hebt het al eerder gedaan. Het staat als een herinnering geschreven in je bewustzijnsveld, in je Akasha en je hebt ook de herinnering dat het niet werkte, dat je moest vluchten, werd vervolgd, opgepakt, gemarteld en op de brandstapel beland of op een andere manier gedood. Je energie was te sterk voor die tijd en werd niet begrepen en het duister was sterker.

Maar dit keer is alles anders, de balans tussen het donker en het licht is aan het verschuiven en het verandert de wereld en jou.

Er zijn een paar belangrijke dingen die je moet weten:

JE BENT NODIG

Deze planeet heeft jou nodig als heler, misschien heel je door je handen, door je bewustzijn, door gebed, door meditatie, het maakt niet uit hoe je mensen heelt, maar je heling verandert mensen. Jullie doen zoveel verschillende dingen die de mensheid en de aarde veranderen. Je hebt deze kracht al eonen in je bezit.

Sommigen van jullie willen niet helen, je wilt je terugtrekken uit de wereld als een kluizenaar omdat het nooit gelukt is. De sjamanen van vroeger leefden buiten de gemeenschap en de mensen kwamen naar hen toe. In de oude energie was je afhankelijk van de resultaten van je heling. En nu zit in jouw Akasha, in jouw onbewuste herinnering, de angst dat je weer vervolgd en gedood zult worden.

Dat gaat niet gebeuren, er is nu licht waar nog nooit licht geweest is. Waar je ooit bang voor was is nu onmogelijk. Nu ben jij zelf het licht, nu is het niet afschuwelijk, nu ben je wijs, je bezit de wijsheid, je mogelijkheden zijn geopend, je voelt wat iedereen wil en nodig heeft. Je bent niet alleen een heler maar ook een oude ziel, een wijs mens. Het wordt tijd dat je jezelf op een andere manier ziet als een helper, want dat ben je altijd geweest. Het is tijd om het verleden los te laten en de angst voor het duister los te laten.

Ik spreek nu tot de oude zielen die hun capaciteiten zullen zien groeien in een explosie van mogelijkheden, want wat jullie hebben te bieden dat werkt en zelfs de medische wetenschap kan het niet verklaren of uitleggen, maar men ziet dat het werkt.

De medische leiders en de mensen van de ziekenhuizen zullen jullie zien komen naar de patiënten en jullie hulp zien bieden aan de mensen en men zal het accepteren omdat het werkt. Als de helers verschijnen die de mensen helpen op manieren die men niet begrijpt, dan zullen de dokters en zusters zeggen: “Kom binnen, want jullie helpen”.

Deze toekomst komt eraan, jullie zullen zoveel capaciteiten en mogelijkheden krijgen. Maar, je zult het verleden en je angsten los moeten laten. In je volgende leven hier op aarde zul je doorgaan met waar je hier nu aan begint, maar dan zul je ontwaken met het volle bewustzijn dat je altijd al hebt gehad. De oude zielen treden als healers naar buiten. De healers kunnen de cellen genezen, kunnen balans brengen tussen lichaam, geest en ziel.

De oude zielen zullen eerst zichzelf helen en in balans brengen, ze zullen de cellen in hun gezicht verjongen, je zullen er jonger uit gaan zien door de genezing van hun cellen. Een ‘full body healing’ houdt het hele spectrum in: verleden, heden en toekomst. Op cellulair niveau. En jij, healer, wist dat dit zou komen, dit is je in bewustzijn genesteld, dit is je oer herinnering. 

AFSTEMMEN OP DE ENERGIE

Er is een kleine groep van zeer hoge healers die ermee opgehouden is mensen te helen omdat ze de energie niet meer voelen, ze krijgen het signaal niet meer door. Ze kunnen niet meer invoelen en niet meer ontvangen. Maar wat zij niet goed beseffen is dat het nu een multi dimensionale energie is die binnenkomt die samenvalt met je eigen verhoogde bewustzijn. Als je geen verhoogd bewustzijn hebt kun je die energie niet opnemen. En sommigen van jullie kunnen ineens niet meer invoelen. Het zijn de helers die hoge capaciteiten hebben maar die er bang voor zijn, er depressief van worden. Ze zijn nog jong maar stoppen ermee. Ze trekken zich terug uit het licht.

Hoe dat komt? Ze zijn afgestemd op hun oude frequentie, ze kunnen de nieuwe energie niet opnemen omdat ze hun eigen ‘werk’ niet hebben gedaan – meditatie – zuivering – balans.

De huidige energie is enorm, maar als je je er niet op afstemt en bij de oude energie blijft, dan stopt het proces, dan kun je de nieuwe energie niet opnemen. Maar de energie is er nog steeds: ga mediteren, zoek je wijsheid, zuiver jezelf, verhoog je vibratie en neem je helende werk weer op. zoek de nieuwe frequentie, vraag om hulp en leiding van je gidsen en engelen. Wees voorbereid op een nieuwe frequentie en dan zal het gebeuren, maar zoals altijd hangt alles af van de vrije wil. Je angst houdt je tegen, angst zorgt ervoor dat het stopt.

Je hebt speciale gaven, je kunt frequenties voelen en er mee werken. Jij bent een multi dimensionaal wezen dat praat tegen de cellulaire structuur van een lichaam, dat van jezelf of dat van een ander. Dat is wie je bent, spreek je aangeboren DNA aan, word weer een heler, stem je af op de nieuwe frequenties, je bent nodig op deze planeet.

HET PROCES IS TOTAAL ANDERS

De energie is niet meer hetzelfde als eerder, het is anders. Dat betekent ook dat processen, procedures en gewoonten van vroeger niet meer hetzelfde effect hebben in de nieuwe energie. De energie is veranderd en verandert elke dag opnieuw, de liefde van God is puur, maar je relatie met God en de liefde verandert door de nieuwe energie. Je moet de manier waarop je leeft en denkt veranderen, je moet ermee stoppen aan de duisternis te denken. Je hoeft niet alles eerst meer te zuiveren, je hoeft de energie niet meer schoon te maken voordat je aan het werk gaat.

Als je licht sterker wordt en is en je komt een kamer binnen, dan verdwijnt de duisternis. Maar het werkt nooit als je er bang voor bent. Als jij het licht bent, jij zelf, dan verdwijnt de duisternis. Alles en overal. Als je licht sterker wordt en jij komt in een kamer, dan verdwijnt de duisternis, overal. Anderen zullen zien wat jij doet en wat er gebeurt en zullen dat ook willen doen, ze zullen jou als voorbeeld zien. De ziektes zullen verdwijnen door jouw licht.

Maar het proces is totaal anders, als je cellen door je hoger bewustzijn hoger vibreren en zich herstellen dan kunnen sommige ziektes die hier nu heersen niet meer bestaan, die kunnen jouw hogere trilling niet meer verdragen en ze zullen verdwijnen. De mensheid tilt zichzelf langzaam omhoog. En ja, er zullen tot het bittere einde duistere plaatsen blijven, maar dan zullen die ook verdwijnen. 

GEEN VERWACHTINGEN

Je verwachtingen beperken de resultaten.

Kijk naar wat je aan het doen bent en verwacht dubbele resultaten, het resultaat van wat je doet wordt verdubbeld: de efficiency, de uitkomst, het resultaat, de healing, alles. Alles zal dubbel zijn. Dat is het potentieel op dit moment op de planeet.

De intuïtieve vermogens van de healers op medisch gebied zijn nu verdubbeld en dat zal vertienvoudigen op den duur, maar dat komt later.

De helers van nu zullen de aandacht van de ziekenhuizen trekken, op een bepaalde dag zal alles wat je doet geaccepteerd worden door de medici, want het werkt. Als je werkt met dubbele energie werkt het altijd. Het werkt zo duidelijk dat wanneer iemand met een ziekte binnenkomt in een ziekenhuis en jij geeft helende energie op DNA niveau, dan loopt die mens zonder ziekte het ziekenhuis weer uit.

Alles zal bij elkaar komen: de reguliere medische wereld, de healers, de magnetiseurs en ze zullen met elkaar en naast elkaar helpen want het werkt. De ziektes zullen niet weer terugkomen, dat is de toekomst. Er is naast de reguliere medische geneeskunde met bezielde dokters plaats voor bezielde energetisch genezers die samenwerken om mensen te genezen. Dit is de toekomst.

Bewuste mensen die helen, die het lichaam instructies geven om te genezen op cellulair niveau is het begin.

De eerste stap is je eigen genezing, geef jezelf instructies op cellulair niveau, je lichaam zal reageren omdat het instructies krijgt van een hoog bewust mens: JIJ. Zelfheling is de eerste stap.

Al deze dingen houden in en moeten je laten beseffen dat je niet hetzelfde kunt blijven en als je niet in beweging wilt komen dan vliegt het langs je heen.

De engelen smeken je om door te gaan, je kunt niet in de 3e dimensie blijven en op dezelfde manier blijven werken omdat het altijd zo geweest is. Sta open voor alles dat er verandert, je kunt niet bij het oude blijven. Er zijn oplossingen voorhanden voor situaties en dingen waar nog nooit een oplossing voor is geweest, want jij bent het licht: JIJ.

Een hoog bewuste lichtwerker mag geen verwachtingen hebben, je moet het eisen!

Bij deze energie hoort ook spiritualiteit, de verbinding met je hogere zelf dat informatie ontvangt uit de lichtwerelden en die aan jou doorgeeft. Hoe hoger je bewust wordt hoe dunner de sluier wordt. Er hoort spiritualiteit bij, de energie komt van de Bron, dat mag je niet vergeten. Dit zijn de realiteiten zoals ze zich nu op aarde voordoen.

Als mensen zien wat jij kunt doen dan zullen ze je begrijpen en je een kans geven om het aan hen te leren en dit keer zul je niet vernietigd worden, geen angst kennen, je zult geëerd worden Lichtwezen.

En zo is het!

Kryon