5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

DE OPENING

Wat in deze turbulente tijd vergeten wordt is de kennis die we al hebben. Herinner je je de datum 21-12-2012 nog? Het einde van de Maya kalenders en die van veel inheemse volken? De wereld zou vergaan volgens velen en er gebeurde niets bijzonders. Tenminste zo leek het destijds, de wereld ging verder, de datum werd vergeten, afgedaan als spiriwiri gedoe, onzin. Niemand praat er meer over.

Niets in minder waar! Wat er op die datum gebeurde was esoterisch gezien enorm, we hadden een kosmische mijlpaal bereikt. 21 December 2012 was een gigantisch belangrijke datum, het was het middelpunt van een 36 jaar durende kosmische opening waarin de frequentie langzaam maar zeker omhoog gebracht werd door de instroom van kosmische energie die het bewustzijn van de mensen gestaag naar een hoger plan zou gaan tillen. Deze 36 jaar is een periode waarin de mens een evolutionaire sprong maakt van een driedimensionaal wezen naar een multidimensionaal wezen. Het is een periode die maar eens in de 26.000 jaar voorkomt.

Een periode van 36 jaar met als middelpunt 2012. Na 2012 zijn er nog 18 jaren te gaan. En de sprong in de evolutie is gegarandeerd, we zijn het markeerpunt gepasseerd. Er is geen weg terug, de uitkomst is dat het bewustzijn van de mensen geopend, geactiveerd en verhoogd wordt, langzaam maar zeker en onomkeerbaar. De periode loopt af in 2030!

Gaat er een belletje bij je rinkelen? Zie je wat er gaande is? Besef je dat alles wordt ingezet om de verhoging van dat bewustzijn te voorkomen? Door mensen die geen enkel belang hebben bij een vreedzame, respectvolle, liefdevolle mensheid omdat die niet winstgevend is? En hoe willen ze dat voorkomen? Door het verlagen van de inkomende kosmische trilling? Ja, dat proberen ze wel, maar deze frequentie is hoger dan die van hun middelen, dus dat is onmogelijk. Hoe dan? Door te proberen het bewustzijn van de mensen af te leiden en met een lagere trilling te dempen.

En waarom? Omdat alles dat geen hoog bewustzijn/hoog licht is door het verhoogde bewustzijn (licht) zal verdwijnen, het kan niet meer bestaan. Het lost op en als je goed kijkt en oplet zie je het voor je ogen gebeuren. Het bewustzijn wordt met de dag sterker en groter, het is niet te stoppen. Het Licht heeft al gewonnen, de strijd van de tegenstander is al verloren.

Nog iets meer dan zeven jaren te gaan. Kunnen we het volhouden? Worden we zo blij van dit vooruitzicht dat niets of niemand ons Licht kan doven? Krijgen we vleugels door dit weten? Wat je eenmaal weet kun je niet meer niet-weten. Nooit weer.

De energie van dit moment is al veel hoger dan die van bijvoorbeeld twee jaar geleden of zelfs vijf jaar geleden. Het is tijd voor plannen, projecten, ideeën voor een betere en mooiere wereld, het is al volop gaande, er is al lang een begin gemaakt om een nieuwe wereld te scheppen vanuit een verhoogd bewustzijn. De oude manier functioneert niet meer, het is tijd voor nieuwe dingen, nieuwe initiatieven. Het is tijd om anderen te helpen, informatie te geven, kennis over te dragen, te healen, wijze raad te geven en nog veel meer …….

Het is tijd voor een nieuwe wereld die vreedzaam, liefdevol en respectvol is voor ieder mens.

Het Licht wint! Zie het gebeuren!

Door Pyts Boschma – geïnspireerd op woorden van Kryon

Volgende