5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

BIG PROBLEMS COME IN 2021

ER KOMEN GROTE PROBLEMEN IN 2021

N.B. Als je de vertaling c.q. samenvatting hebt gelezen zul je merken dat deze dramatische titel gelukkig niet zo dramatisch bedoeld is. Deze vertaling is een samenvattende interpretatie, het woord voor woord via audio vertalen vergt teveel tijd helaas. Wil je de channeling van Kryon in het Engels

beluisteren, zoek dan de Engelse titel op YouTube – PB

 

N.B. Kryon spreekt hier over Innate en the Smart Body. Het zijn moeilijk te vertalen begrippen in

het Nederlands. Met Innate wordt ‘dat wat aangeboren is’ bedoeld, zoals aangeboren talenten,

vaardigheden, creativiteit, maar ook intelligentie enz. The Smart Body is je ‘intelligente lichaam’, je

DNA en je Innate die samenwerken in en om jouw lichaam. De Engelse begrippen zijn door mij gebruikt in de samenvatting - PB

 

KRYON

Vind de Meester en wees niet verbaasd als jij het bent. Want jij ben bezig een Meester te

worden, vol kennis en wijsheid over het universum, het leven, jezelf en daarmee anderen. De Meester in jou is bezig te ontwaken.

Kan het duister nog erger worden vraag je je af? Jazeker. Maar het is bezig de eigen ondergang te creëren. Het Licht is veel sterker, want daar waar Licht is kan het duister niet bestaan.

Heb je vreemde dingen gezien de laatste tijd? Zie je oude energie verdwijnen en zie je nieuwe energie ervoor in de plaats komen? Er kunnen schokkende dingen gebeuren waar je geen weet van had. Het is onderweg. Het zou zo maar kunnen zijn dat de grens tussen noord en zuid Korea wordt opgeheven binnenkort, zou dat niet verbazingwekkend zijn na zo lange tijd?

Je ziet de entertainmentindustrie verschuiven. Deze industrie wordt spiritueler met minder geweld. Ze zien de zoekopdrachten, ze weten wat de mensen willen zien. Geweld en agressie zijn niet meer de trend, doemscenario’s willen mensen niet meer zien. Het verschuift.

Er zijn geen of nauwelijks geheimen meer, Internet is een krachtig medium. De maatschappij zoekt en vindt de Waarheid en deelt het via social media.

Hooggeplaatste mensen liggen onder vuur, integriteit wordt geëist van de mensen die aan de macht zijn.

De MedBeds zijn onderweg, er zijn nieuwe geneesmethoden onderweg.

 

Jij gaat nu over de brug naar de 5 e dimensie. En, je bent in de war, je bent je oriëntatie kwijt. Maar het Licht is de Waarheid. De angst is manipulatie en ik zeg je: als je bang bent of wordt hebben ze gewonnen. Kijk er op een andere manier naar, het is een transitie naar de nieuwe wereld en het is beslist niet het einde.

De tolerantie verandert. Wat donker en slecht is, is niet intelligent, het kijkt alleen naar zichzelf en niet naar wat het aanricht, het is daar niet in geïnteresseerd. Het Licht is vol aandacht, zorgzaam en bezorgd voor de ander die het (nog) niet ziet.

Verbind de punten – zie de verbinding en vier feest, het onverwachte gebeurt.

Het gebeurt nu! Binnen sociale netwerken, alternatieve nieuwskanalen, nieuwe social media, er ontstaat een nieuwe groep mensen met eigen inzichten, eigen normen, eigen Waarheid. Dit is nog nooit eerder gebeurd. Internet is het instrument hiervoor.

Ze zullen een nieuwe maatschappij creëren, het wordt al gedaan, ze zullen het oude afwijzen, dat doen ze al. De jongeren zullen de wereld veranderen. Zij hebben een ander bewustzijn. Zij zullen de leiders niet volgen. Ze zijn wijs en bezitten natuurlijke kennis en wijsheid. De menselijke evolutie is volop bezig. Dit is nieuw!

Verbind de punten, zie de verbinding, vier feest!

Ik heb een boodschap voor de jonge mensen, ik ben leeftijdloos, ik ben jong en ik ben oud. Ik ben alles dat er ooit was, net zoals jij. Daar waar ik ben is geen tijd en de wijsheid die jullie hebben is bijzonder, je mag niet ongeduldig zijn. Hier is mijn boodschap en ik vraag de volwassenen om het bij de jongeren bekend te maken:

Ik zeg tegen de jongeren: ‘Denk groot, denk prachtig en bedenk de vrede op Aarde. Denk zo groot als je maar wilt, maar speel tegelijkertijd het spel van de oude energie met een glimlach, want over een poosje ben jij degene die het spel bepaalt. Word niet ongeduldig, kijk goed, observeer alles en wanneer het tijd is verander het dan. Observeer alles wat je niet aanstaat en verander het dan. Het is nu niet het juiste moment om het te willen veranderen. Wacht, je tijd zal komen en als het zover is zal er een energie zijn die je naar voren zal duwen en de integriteit die je voor de Aarde wilt realiseren zal van jou komen. Dat is de boodschap’.

Oude ziel, het leven wordt nooit weer zoals het was, dit is de tijd waarop je hebt gewacht, dit is de verschuiving die je verdient. Vind nieuwe tevredenheid, een nieuwe manier om blij te zijn.

Velen van jullie voelen je rusteloos alsof je hier niet meer thuis hoort. Je wacht op iets, je wacht, je wacht, je wacht of er iets komt, iets gebeurt. Je voelt je niet meer gecentreerd, je voelt je niet comfortabel. En als je vrienden vragen wat het is zeg je: ‘Ik weet het niet, het voelt alleen zo anders’

Zal ik het zeggen? Ben je er klaar voor?

Dit zou wel eens het nieuwe normaal kunnen zijn. Kun je het gevoel veranderen in een gevoel van thuiskomen? Jazeker, dat kun jij, maar het is moeilijk. Het is een plaat waar telkens nieuwe energie en verschuivingen binnen komen. Het is telkens onverwacht en nieuw, het heeft geen vast patroon. En dat is precies de bedoeling, want het is groei.

Innate, je smart body, zal gaan groeien en sterker worden en het zal zich verbinden met jouw bewustzijn. Het zal je allereerst vertellen wat het wil eten ha ha. Je eetpatroon zal veranderen als je luistert, je zult totaal anders gaan eten als je er naar luistert. En dit geldt voor alle gebieden van het leven.

Je Smart Body zal je zelfs vertellen wie de juiste partner voor je is, zal dat niet fantastisch zijn? Je Smart Body zal je vertellen dat het gaat om liefde, spiritueel bewustzijn, integriteit en vreugde. En je zult het weten.

Je zult weten wie je bent en je zult weten waarom je hier bent. Je zult de energie verankeren oude ziel zonder dat je ook maar een idee hebt wat je aan het doen bent. En je doet het voor de Aarde. Compassie wekt Licht op.

En dan je levenskracht, je voelt je een beetje leeg. Zelfs dat is aan het veranderen. Als jij ontworpen bent om zo’n 600 jaar te leven – en dat is zo – en je leeft zo’n 70 -80 jaar – en dat is zo – dan zal je levenskracht moeten veranderen. Sommigen van jullie zullen ouder worden dan ooit gezien is. Nee, het zal nog geen 600 jaar zijn. Dit doet Innate, je Smart Body, dat is je levenskracht.

Liefde en compassie wekt levenskracht op die naar je cellen gaat.

Velen van jullie vragen je momenteel af wat er mis met je is, sommigen voelen zich een beetje duizelig, een beetje gedesoriënteerd, ik weet het. Maar deze verschuiving – deze shift – betekent aanpassingen aan en in je cellulaire structuur. Dat zorgt ervoor dat je je soms niet zo lekker voelt. Je bent door het vervangen van je oude cellen door nieuwe een beetje gedesoriënteerd. Dat duurt nog een jaartje ofzo (Kryon lacht). Maar het is goed, want je krijgt Licht in je cellen. Het gebeurt alleen met oude zielen.

Mensen zullen het niet begrijpen. Wees niet wanhopig, alles is goed. Gefeliciteerd, jullie hebben het toch maar gedaan.

Wat ga je nu doen?

Verbind de pinten – leg de verbinding en vier feest.

Dit moet je doen – Proficiat.

Als je gaat slapen strek dan je hand omhoog en zeg: ‘Dank je God, voor je Liefde voor mij’ En voel dan het antwoord al tintelend bij je binnen komen door je lichaam. Het is God die zegt: “Ik ken jou. Gefeliciteerd”.

And so it is.

Vertaling en samenvatting: Pyts

Delen is het Licht verbinden en versterken 

Volgende