5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

DE 144.000

Opmerking vooraf: in de Bijbel worden getallen gebruikt die een grote symboliek in zich dragen. Het getal 9 bijvoorbeeld heeft als betekenis het beëindigen van een cyclus, het beëindigen van een tijdperk, maar het is óók het getal van de 'volheid' en 'compleetheid'. In wezen is de 9 het getal van het grote geheel. Het getal 144.000 is opgeteld een 9 met drie nullen. Het getal duizend betekent in de Bijbel een hele grote hoeveelheid. Als je nu 144 = 9 en dan een hele grote hoeveelheid bij elkaar neemt, dan betekent het getal 144.000: het grote geheel zal de cyclus, het tijdperk beëindigen. Met andere woorden: de complete mensheid zal zich aansluiten om naar een nieuw tijdperk te gaan. (Pyts Boschma) 


De 144.000 Lichtstrijders

De 144.000 Lichtwerkers en Lichtstrijders werden genoemd in het boek Openbaring van Johannes in de Bijbel, op de Esmeralda-tabletten, door het Ashtar Commando, door Sananda, Indianen en vele anderen. Er werd een grote oproep gestuurd naar alle lichtwerkers in de bekende universums om hier te komen om deze planeet te helpen en te begeleiden tijdens het proces van Ascensie. Ze zijn een van de meest mysterieuze groepen die in de Bijbel worden genoemd.

Maar wie zijn de 144.000?

Het boek Openbaringen van Johannes en de (Esmaralda) Smaragdgroene tabletten voorspellen de komst van 144.000 Lichtwerkers die de Aarde zullen redden van de "Duistere Krachten" tijdens het Kali Yuga EINDE VAN DE TIJD. De meeste van de 144.000 Lichtwerkers zijn nu hier en in het proces van "Ontwaken" voor hun goddelijke doel en missie op aarde. De meeste van de 144.000 zijn sterrenzaden (mensen die van de sterren afkomstig zijn)  die zijn geïncarneerd van meer ontwikkelde planeten, hoewel sommige van de 144.000 gevorderde inheemse zielen op aarde zijn.

Het Ashtar-commando:

Het Ashtar Commando voorspelde dat degenen die ascenderen op de eerste golf (ongeveer vanaf 1950) de gelegenheid zullen hebben om naar de aarde terug te keren in een geascendeerde staat om de rest van de mensheid bewust te maken van de mogelijkheid tot ascensie. Het boek Henoch ondersteunt deze voorspelling door te spreken over de plotselinge verschijning van 144.000 Opgestegen Meesters op aarde, die de wereld zullen transformeren en wolken van duisternis en wanhoop zullen verwerpen.

De Indianen:

Het verschijnen van 144.000 leraren wordt ook voorspeld in Indiaanse profetieën. In april 1983 verklaarde de meester van de geneeskunde, Harley Swiftdeer, dat 144.000 verlichte meesters van de Dans van de Zon volledig zouden ontwaken in het lichaam van hun dromen. Ze zullen zich beginnen te verzamelen in hun eigen gevederde slangen of gevleugelde slangenwielen (Merkabah of lichtkring) en zullen een grote lichtkracht worden om de rest van de mensheid te helpen hun wakende dromen te dansen.

Het boek Openbaringen:

Dit zou ook een verklaring zijn voor de 144.000 die in het boek Openbaringen van Johannes worden genoemd. Openbaring hoofdstuk 7 verwijst naar ontelbare aantallen van elke natie gekleed in wat Johannes beschouwde als een wit gewaad. Dit zou zijn waarneming kunnen zijn van de Merkabah’s, de lichtlichamen die de menigte sieren, die het spoor van 144.000 volgen, om de tweede en derde ascensiegolf te bestijgen. Johannes zei ook dat dit degenen waren die werden gezuiverd in de tijd van grote benauwdheid, een periode van zeven jaar van grote verdrukking (Jezus zegt dat de tijd van de grote verdrukking verkort zal worden zodat de mensen van het licht de hoop niet zullen verliezen).  Deze grote verdrukking is eind 2019 gestart. 

Kali Yuga:

De aarde maakt elke 25.920 jaar een reis van 360 graden door de Melkweg. Elke volledige cyclus staat bekend als Yuga, die bestaat uit vier delen. Twee delen (180 graden) van stijgend bewustzijn en twee delen (180 graden) van dalend bewustzijn. Deze cyclische opkomst en neergang van bewustzijn op aarde vindt plaats sinds de schepping ervan, en dit verklaart de opkomst en ondergang van de grote beschavingen op aarde. De Kali Yuga is het laatste kwadrant van het neerdalende bewustzijn binnen de Yuga. De aarde bevindt zich nu aan de rand van de Kali Yuga. De Bijbelse naam voor Kali Yuga is het einde der tijden. Het einde der tijden zal niet het einde van de aarde zijn, maar het einde van duisternis en kwaad op aarde en het aanbreken van de Gouden Eeuw van Verlichting.

Het proces van ontwaken:

De meeste van de 144.000 zijn nu ontwaakt, ze komen uit hun lange mentale en spirituele winterslaap, zich realiserend dat ze hier zijn om te helpen bij de grote transformatie van de aarde. Cellulaire herinneringen van de 144.000 werden gepland, getimed en geactiveerd om zich op dit moment te openbaren en ontwaken tot hun ware identiteit, missie en doel om op aarde te incarneren op dit cruciale moment in de geschiedenis van de aarde.

De 144000: we kwamen aan en gingen het 11e uur binnen van de Grote Verandering die op aarde plaatsvond, en het was tijd voor elk van de 144.000 om de droom van de illusie uit hun ogen te vegen, hun voorhoofd te raken(derde oog) en de droom van materialisme ongedaan te maken.

Word wakker en wijd jezelf aan de titanische taak om deze planeet te redden!

De slapende massa's van de aarde zullen de planeet niet redden. Alleen de 144.000 Lichtwerkers kunnen de planeet redden. Maar ALLE 144.000 Lichtwerkers MOETEN hun plaats innemen en die NU innemen! De tijd van verwarring, aarzeling en uitstel is voorbij! Er is een planeet om te redden. En wij zijn degenen die zich hebben aangemeld om dat te doen! Als dat galactisch serieus klinkt, is het dat wel. Als je denkt dat we op een andere "routinemissie" zitten, denk dan nog eens goed na. Dit is de grootste missie die de Grote Witte Broederschap de afgelopen 200.000 jaar heeft ondernomen. De ogen van de hele Melkweg zijn op ons gericht. Het licht heeft gezegevierd!!! "

Orde van het licht

Bron: onbekend

️ * DELEN IS HET LICHT VERSTERKEN* ️ 

Terug

Volgende