5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN

Het zijn vreemde, hele vreemde tijden voor jullie. Wij weten het maar al te goed. Wat is waar en wat is niet waar? Er zijn mensen die alles geloven en er zijn mensen die niets geloven. Er zijn mensen die zich overal mee bemoeien en er zijn mensen die zich nergens mee bemoeien. Er zijn mensen die zuiver en puur spiritueel zijn en er zijn mensen die totaal vanuit hun ego leven. En zo kunnen we nog wel even door gaan. 😉 

Het is nu de tijd om onderscheidingsvermogen te ontwikkelen. Hoe? Door je intuïtie! Wat is echt en wat is een illusie? Alleen dat wat diep in jouw gevoel resoneert is puur en zuiver. Je hoort, leest of ziet de waarheid niet, die VOEL je! Dit intuïtieve aanvoelen is een instrument van de nieuwe vijfdimensionale energie. Het is zuiverder dan je verstand. Je brein werkt nog steeds met oude driedimensionale conditioneringen omdat het in die oude energie geprogrammeerd is door alles wat je meegemaakt en geleerd hebt. Maar die driedimensionale energie is vervangen door de vijfdimensionale energie en die werkt met gevoelen – intuïtie. 

Als je het gevoel hebt dat iets puur en zuiver is, dan mag je jezelf geloven, het is zelfs heel belangrijk dat je erop leert te vertrouwen, op welk gebied dan ook. Het is je instrument van het nu en de toekomst. Realiseer je dat de wereld – de maatschappij – een maakbare illusie is, het is een spel met spelers die de macht hebben of die de macht willen hebben. Zij bepalen het spel en wat jij ziet, leest en hoort. Het is een illusie omdat het constant en heel snel verandert. 

De enige echte onveranderlijke werkelijkheid is de werkelijkheid van de Bron. Wie en wat jij bent vanuit de Bron is onveranderlijk. Je ziel is onveranderlijk, de Bron is onveranderlijk, het licht is onveranderlijk en het allerbelangrijkste: de liefde is onveranderlijk. 

Als je in de trilling van de onveranderlijke werkelijkheid leeft doorzie je het veranderlijke spel en herken je de zetten van de spelers. Jij bent véél groter dan je zelf beseft, jij bent deel van de Bron en of je in het spel mee wilt spelen bepaal je zelf!

Wéét

De Blue Spirits

Delen is het bewustzijn versterken 


VOLGENDE