5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


HOGERE DIMENSIES – DE SIGNALEN

Merk je dat je plotseling als vanzelf weet wat waar is? Heb je een donkere nacht van de ziel meegemaakt en leren beseffen dat het licht het enige is dat je erdoor helpt? Heb je ingrijpende veranderingen in je leven gemanifesteerd om een rustiger leven te krijgen?

Wanneer we geestelijk ontwaken breidt ons bewustzijn zich uit. We merken dat we wezens zijn die uit energie en vibratie bestaan. We leren dat we niet per ongeluk of bij toeval op Aarde zijn.

Als deze woorden met je resoneren besef dan dat je niet gek bent en troost je, je bent ook niet de enige. Je kunt het gevoel hebben dat je op een andere golflengte zit dan anderen, je kunt worstelen met jezelf omdat je vragen hebt waar je geen antwoord op kunt vinden en je kunt het gevoel krijgen dat je bezig bent met iets dat nergens toe leidt. Je probeert meelevend te zijn in een meedogenloze wereld. Je voelt het energieveld van andere mensen, je reageert op anderen op een sterk positieve of negatieve manier en je moet je hart volgen in een wereld die driedimensionaal is.

Je dromen – zowel ’s nachts als overdag – kunnen echter lijken dan het dagelijkse leven. De tijd gaat snel of lijkt stil te staan, je voelt energie stromen vanuit je geestelijk hart, je kern en uit je derde oog. Je beseft dat er een kwantumwereld bestaat, je ontdekt de onzichtbare wereld, de kosmos, je zintuigen en vibraties van liefde. 

Nog meer signalen van het verschuiven van je bewustzijn naar hogere dimensies:

1.      De tijd is niet meer lineair, de tijd fluctueert, gaat sneller of langzamer. Je bent soms zomaar tijd kwijt, je kijkt op de klok en er is tijd ‘weg’. Je korte termijn geheugen is niet al te best, je zit te dagdromen en hebt flashbacks.

2.      Je ontdekt hogere dimensies, je kijkt met andere ogen naar de wereld, alsof je er niet thuis hoort, alsof je er geen deel van bent. De drie dimensionale wereld functioneert niet. Je hebt het gevoel van verlies van tijd en het gevoel dat er een spel gespeeld wordt op drie dimensionaal wereldniveau. Soms zie je dingen heel scherp, je doorgrond situaties, op andere momenten kan de wereld je niet boeien.

3.      Er worden energetische en emotionele blokkades verwijderd, er zijn verschuivingen in relaties en er zijn problemen die zich zomaar plotseling oplossen. Je gaat over naar een andere manier van denken, waarbij het heden je prioriteit wordt en waar je zoekt naar levenservaringen en liefde, niet meer naar geld, status of macht. Je laat je angst voor onveiligheid los en geeft je over aan de hogere dimensies in het vertrouwen dat ze voor je zorgen en dat je kunt rekenen op je gidsen.

4.      Je wordt je bewust van hogere dimensies – de vierde en de vijfde – je hebt heldere dromen en bent je bewust dat er ook schaduwen zijn. Je kijkt achter de maskers van mensen. Je leert beseffen dat er een dimensie is van leegte en hoe de Aarde en de mensheid verbonden is met de hogere dimensies. Je leert dat de trauma’s van mensen de oorzaak zijn van hun angsten. Je vertrouwt op de Bron van Liefde en hebt de innerlijke zekerheid dat alles opnieuw gevormd wordt en bevrijd wordt in deze kosmische energetische achtbaan.

5.      Je verlangt ernaar om alleen te zijn en zoekt naar zinvolle gesprekken met spiritueel ontwaakte mensen. Je begint te houden van de stilte zodat je beter kunt horen wat je hart, je gidsen, je hogere zelf en de Bron je te vertellen hebben. Je geniet meer van rust, stilte, muziek, creativiteit en de natuur. Je creëert een positieve ruimte in jezelf om je terug te trekken als de energetische golven en vibraties door je heen trekken zodat je ze kunt integreren in jezelf. 

6.      Door het contact met hogere dimensies en de verhoging van je bewustzijn kun je allemaal ongemak ervaren, zoals ziek zijn, misselijkheid, hoofdpijn, plotseling doodmoe zijn, trillen, duizeligheid, geen trek hebben, slecht slapen, een hekel aan mensenmassa’s hebben, oorsuizen, de behoefte om je lichaam uit te rekken, wazig zien, dingen zien vanuit je ooghoeken, de bevrijding van pijnlijke stukken van je karma. Alles is mogelijk, het is geen gemakkelijk proces. 

7.      Je intuïtie wordt scherper, je mediteert gemakkelijker, je ontvangt boodschappen van je gidsen en begeleiders. Je verbindt je met de natuur, je krijgt vriendschappelijke relaties die gebaseerd zijn op spirituele visies. Je leert boodschappen herkennen door getallenreeksen, je hebt sterke voorgevoelens, je zesde zintuig wordt geopend, je weet dingen die zullen gebeuren of waar mensen mee worstelen, je doorziet de drie dimensionale wereld waardoor je gemakkelijker in het leven staat en je vertrouwt op de universele stroom van energie en kennis. 

Je verlangt ernaar om lief te hebben, want je beseft intuïtief dat liefde en het gevoel van liefde je bescherming en je wapen is dat je beschermt tegen de duisternis. Je bent heel alert en je straalt je licht uit. Wees voorzichtig, voorzichtig, omhul je met een cocon van goddelijk licht als je je gespannen of bedreigd voelt. Er is niet alleen een lichtnet om de aarde, maar er is ook een donker net dat nu op dit moment door Lichtwerkers wordt gevoed met Licht.

De heilige geometrie wordt gebruikt om intergalactische portalen te activeren. We zitten momenteel in het oog van de storm. Blijf kalm en laat de strijd om trilling en vibratie om je heen vloeien. Veranker het Licht op Aarde. De aardse werkelijkheid is subjectief, je kunt feiten controleren, bronnen nazoeken en onderzoek doen naar de echtheid van dingen maar uiteindelijk is het onze intuïtie die je moet leren vertrouwen en waar je naar moet luisteren. Als je intuïtie je vertelt dat je afstand moet nemen in een bepaalde situatie doe dat dan.

Neem afstand, rust uit, stap uit de chaos en razernij van de wereld. Als je naar buiten treedt vul je dan met de energie van je gidsen en begeleiders, wees helder en sprankelend en straal gelukkige, hogere energie uit. Als je ergens tussenin zit, neem dan afstand en vertrouw op je gevoelens.

We hebben allemaal een taak en een missie in de ascensie van de Aarde. Zoek contact met mensen op internet die deze verschuiving in bewustzijn ook ervaren, zoek contact met mensen die wakker worden en die de waarheid zoeken. Er zijn facebook communities die wereldwijd elkaar steunen in het ontwakings- en ascensieproces. Het zijn de Lichtwerkers en Lichtstrijders die energetisch werken voor de Aarde en de mensheid. 

Wanneer er angst in je opkomt, duw die dan met liefde de deur uit, wanneer de waarheid die je voelt je van slag brengt, zoek dan opnieuw je balans. Kijk als een toeschouwer naar situaties, vanuit een ander standpunt. Zorg ervoor dat je je eigen autoriteit wordt/bent met je eigen vrije wil. Drink veel water, het reinigt je lichaam en je energieveld en het verfrist je geest. Gebruik geuren, kleuren, muziek en je creativiteit om je geest te kalmeren, je hartslag te verlagen en je frequentie te verhogen.

Je heelt jezelf door de duisternis, de donkere kant van jezelf en de mensen, te doorgronden en herkennen. Blijf altijd geloven in de hogere geestelijke dimensies en de kracht die daar bestaat. Door depressieve en angstige gedachten haal je je frequenties omlaag. Heel jezelf met liefde en weet dat alles dat je depressief en angstig maakt getransformeerd wordt in liefde en licht.

Visualiseer een heilige cirkel van licht, geef deze cirkel van licht kracht door liefdesvibraties, stap energetisch in de cirkel en bescherm daardoor jezelf tegen alles dat je schade kan berokkenen. Je kunt deze cirkel/cocon van licht altijd en overal creëren en gebruiken. Adem rustig in en uit, gebruik stilte en kalmte om jezelf te beschermen en te resetten. Vertrouw op je intuïtie, gebruik – als je dat prettig vindt – salie, kristallen en geuren voor helderheid en bescherming. Volg je intuïtie hierin en kies wat bij je past. 

Geniet ervan als deze woorden met je resoneren, want je creëert samen met alle Lichtwerkers van de wereld ene nieuwe aarde, waar we met elkaar zullen wonen in de trilling van liefde. De natuur is het natuurlijke geneesmiddel van de aarde, de natuur is afgestemd op haar ritme. Goed voor jezelf zorgen en mediteren zijn essentiële hulpmiddelen om je stabiel te houden en je rust te geven.

De shift – de verschuiving van lagere naar hogere energie – is in volle gang. Duisternis en licht ontmoeten elkaar waarbij je moet onthouden dat licht altijd sterker is. Vloei mee met de golven van kosmische energie die de aarde bereiken in gratie, nederigheid en dankbaarheid. Zoek en hou van mooie mensen die ook hun licht versterken.  

BRON: SUZANNE MARESCA
Terug naar LICHTWERKERS