5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HET DOEL

Jullie worden overspoeld door alle berichten van beide kanten van de medaille. Maar, beseffen jullie – ondanks de verschillende kanten – dat er maar één medaille is? Jullie willen uiteindelijk allemaal hetzelfde: vrede – vrijheid en liefde. Een goed leven voor iedereen. Dát is de medaille.

We zien momenteel veel onderlinge strijd en oordeel in jullie wereld en dat komt jullie doel helaas niet ten goede, want het is nog steeds voor een groot deel op het eigen zelf of iets groter: om het landelijk zelf gericht. Maar vrede, vrijheid, liefde en een goed leven is een streven voor alle mensen, voor de mensheid – en dáár is er maar één van.

Het is belangrijk om jullie doel voor ogen te houden. Spreek je waarheid zonder oordeel, zelfs als het mogelijk is zonder persoonlijke mening. Pure informatie, goed onderbouwd, helder en duidelijk. Op die manier stijg je boven het oordeel uit, boven de energie van de 3 e dimensie. Het oordeel hoeft niet van jou te komen, alles dat niet liefde, vrede of de vrijheid dient roept het oordeel over zichzelf af. En als je goed oplet zie je dat momenteel exact gebeuren in de wereld. Er zijn nog andere krachten aan het werk, ze worden geleid door hetzelfde doel: vrede, vrijheid en liefde voor Gaia en haar bewoners.

Wéét! 

Volgende