5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


HET GROTE ONTWAKEN – THE GREAT AWAKENING

Denk niet dat het zinloos is als jij je trilling hoog houdt en een ander dat niet doet. Als jouw licht voor 90% schijnt en in jouw omgeving is iemand die ook bewust is op een eigen niveau, laten we zeggen 20%, dan heb je samen 110% en dat is 55% per persoon. Jij houdt het bewustzijn hoog voor anderen (waar hebben we die woorden eerder gehoord 😉). Jij bent niet voor niet een Lichtwerker, jij verankert samen met alle andere Lichtwerkers wereldwijd het licht – het bewustzijn. Als jij jouw licht op 90 % kunt vasthouden en de ander zou naar 30 of zelfs 40% gaan, dan zijn jullie samen 60 of 65 % licht per persoon.

Zie je het? Zie je hoe het werkt? En denk niet dat de mensen allemaal nog onbewust zijn. Beslist niet. Er zijn heel veel mensen die zich bewust zijn van een heleboel zaken die niet kloppen of die tegenstrijdig zijn en er komt steeds meer in het nieuws – aan het Licht. Ook deze mensen zijn ontwaakt, zij het misschien niet op Lichtwerkersniveau, maar zij zijn wakker!

Alles dat nu in de wereld gebeurt is bedoeld om steeds meer bewustzijn te krijgen, stukje bij beetje. Niets overhaast, het licht mag niet van schrik gedoofd worden.

Er is maar één mensheid en daar hoort iedereen bij. Om op een hogere trilling te kunnen leven met deze mensheid moet er een collectief trillingsniveau ontstaan. Daarom wordt er steeds maar weer door allerlei kanalen op gehamerd dat jij je trilling hoog moet houden. Er komen turbulente dagen aan: zomerzonnewende en er is een uitlijning van de planeten met de Centrale Zon. Dat betekent een instroom van hoge kosmische lichtenergie. Deze energie zal bij heel veel mensen het bewustzijn nog een stukje meer openen, maar jij als Lichtwerker moet onverstoorbaar jouw rotsvaste Licht uitstralen als was je de Centrale Zon zelf.

Laat de mensen zien dat je weet dat alles goed is, dat je het volste vertrouwen hebt dat alles goed is, dat de liefde de hoogste kracht is. Straal het met heel je wezen uit, glimlach naar mensen zonder een spoor van angst of zorgelijkheid. Blijf kalm in de wetenschap dat alles goed is, blijf uit discussies die je licht kunnen beïnvloeden.

Veranker het Licht – het bewustzijn – Lichtwerker. Dat is alles, meer hoef je niet te doen, er zijn hele andere Krachten aan het werk om jullie te helpen bij het Grote Ontwaken, bij de ascensie van de mensheid als één geheel.

Wees onverstoorbaar, wees liefdevol, wees het licht. Er wordt van jullie gehouden, wij kennen jullie namen, wij weten wie jullie zijn, je wordt hoog geëerd voor het werk dat je doet. Wij zijn bij je, je wordt geleid, gesteund en liefgehad. Wij zijn de vertegenwoordigers van Spirit – van de Bron. Wij zijn dichter bij je dan een mens ooit kan zijn. Bij ieder van jullie, want al jullie Gidsen en Engelen zíjn al een eenheid, een collectieve gezamenlijke Kracht, samen verbonden.

Wéét. 

De Blue Spirits


VOLGENDE