5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

FOCUS JE OPNIEUW


Wij merken dat de turbulentie op Aarde tot een kookpunt aan het komen is. Niets lijkt meer ´normaal´. Het definiëren van het begrip ‘normaal’ op zich is al moeilijk, want de ‘norm’ bepaalt wat normaal is en er is geen gezamenlijke norm meer. En de term ‘het nieuwe normaal’ betekent voor elk individu iets anders, wij hoeven de details niet te benoemen.

Zoals wij al zeiden: ‘de turbulentie komt tot een kookpunt’ en dat is precies de bedoeling. Het is alleen belangrijk van welke kant jij het bekijkt en je standpunt inneemt. Is het goed? Of is het slecht? Of kijk je er naar en laat je het gebeuren? Want alles gaat voorbij en morgen is alles anders.

Wij merken wel dat de mensen die het goede willen zich erg focussen op het niet-goede. En wij zeggen jullie, dat is niet de juiste manier. Door je te focussen op en aandacht te geven aan dat wat je niet wilt zul je precies dát creëren en aantrekken: dat wat je niet wilt. Het is de universele Wet van Aantrekking die jullie allemaal kennen. Dat waar je aandacht naar toe gaat wordt versterkt, je voed het met jouw energie.

Wij roepen jullie hulp in, wij vragen jullie dringend om je aandacht en focus te verleggen naar dat wat je WEL wilt. Zoek niet steeds weer bevestiging van alles wat je al weet. Zoek niet naar steeds meer duisternis. Luister niet meer naar nieuws over duistere zaken. Zet je nieuwsprogramma’s uit. Het is als een vulkaan die lava uitspuwt, die beklim je ook niet om te kijken wat er nog in zit. Je bent beter af om afstand te houden en gewoon te kijken wat er gebeurt.

Zo is het nu ook in de wereld. Hou je alleen bezig met het Licht, de positieve berichten, deel het Licht en Bewustzijn op een verhogend niveau, verhoog daarmee de trilling van jezelf, van anderen en van het lichtveld rond de Aarde. Want de grote vraag is of je het rotsvaste vertrouwen hebt in het Licht en de Liefde van Spirit. Geloof je de belofte dat alles goed is? Dat alles opgelost zal worden? Dat jouw licht en kalmte nodig is? Dat jouw stralende glimlach vol zekerheid en vertrouwen, jouw krachtige uitstraling van zeker weten dat alles goed is belangrijk is?

Als je zó kunt zijn, zó bent, ben je een Baken van Licht voor anderen. Je zult een enorme aantrekkingskracht hebben op mensen, want zij zullen jouw stralende verschijning zien en zich afvragen hoe jij zo blij en stralend kunt zijn in deze wereld waar voor velen geen lichtpuntjes meer te ontdekken vallen. TOT ZIJ JOU ZIEN!

En zij zullen willen weten wat het is, wat jij hebt, wat jij weet, zij zullen willen zijn zoals jij. En zij zullen zich afvragen hoe jij dat doet. Daarmee heb je een zaadje van licht geplant bij een wildvreemde. Maar dit zaadje zal zich vast hechten en de ziel zal het voelen en zich roeren, want het is een zaadje van de Liefde zelf.

Zo werkt het! Kun je dit zijn? Kun je dit geven? Je hoeft het niet eens bewust te doen, fluit een liede, glimlach en wees gelukkig. Want alles is goed! Liefde is de sterkste kracht in het universum, dankbaarheid de volgende. Dat is het geheim van deze tijd. Je hoeft niets te zeggen, je hoeft alleen maar te ZIJN.

Volg het Licht.

Wees het Licht.

FOCUS JE OPNIEUW

Wéét!

De Blue Spirits door Pyts Boschma


Volgende