5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

Diep vertrouwen - Diep weten


De huidige tijd vereist je kracht, je diepste vertrouwen en zeker weten dat alles goed is. Jij bent hier niet voor niets, jij bent door de anderen van je zielengroep naar voren geschoven met de woorden: ‘Ga jij maar, want jij bent de sterkste van ons allemaal. Wij zouden het misschien op kunnen geven, maar jij niet. Wij weten dat jij moet gaan’.


En nu roep je: ‘God, waar ben je, waarom heb je ons verlaten?’. Maar God heeft je niet verlaten, God is in jou, in elke cel van je lichaam als leven en bewustzijn, het Licht. En altijd en boven alles de Liefde die je bezit. Jij als één van de weinigen die er zijn, want de Liefde is – zo lijkt het – bijna verdwenen uit de wereld. Maar niet bij de Lichtmensen! Niet bij de sterken, niet bij de kosmische zwervers die zich nergens thuis voelen, niet bij de strijders voor bewustzijn, niet bij de werkers die proberen en nooit rusten om het bewustzijn hoog te houden en te voeden. En niet bij de helpers, de wetenden, de healers en de leraren en zoveel anderen die het lichtbewustzijn dienen.

Iedereen heeft een eigen missie, taak en doel. Elke ziel heeft een eigen blauwdruk die op dit moment vanuit de Akasha wordt vrijgegeven. Ieder van jullie weet wat te doen, je voelt het in de kern van je wezen. En ook daar is het diepe vertrouwen, het diepe weten: alles is goed, alles is goed.

En (bijna) iedereen van jullie roept: ‘Het is mooi geweest, ik maak in dit leven alles af, want ik kom nooit weer terug’. En iedereen aan onze kant van de sluier glimlacht als ze je horen, want ze weten dat je altijd weer terug zult komen, want dat heb je altijd gedaan, leven na leven na leven. En altijd is er de heimwee naar Thuis.

 

 Geef de moed niet op lief mens, opgeven kan altijd nog, maar nu niet, nu niet. Laat je Licht niet doven, het zó nodig nu én straks als alles voorbij is. En dat zal sneller gebeuren dan je nu denkt, ook al duurt het je veel te lang. Maar, wat al duizenden jaren jullie leven bepaalt kan niet zomaar verdwenen zijn, dat vergt goede voorbereiding en uitvoering.

 Hou altijd in gedachten dat de belofte van een nieuwe Aarde zonder verdriet en pijn door mij gegeven is. En mijn belofte is heilig, mijn belofte komt van God. Deze belofte is niet gemanipuleerd en nooit gewijzigd, want het Boek waar het in staat – of het gedeelte waar het in staat – is onaangetast. Het is altijd beschermd vanuit het Licht geweest omdat men de cryptische omschrijvingen niet kon begrijpen. Wij weten precies wat we doen.

Dat wat gebeurt en dat wat staat te gebeuren is daar te vinden. Zoek en je zult vinden. Het is allemaal bekend, het is de belofte, kennis en wijsheid die aan de mensen gegeven is om hen door deze tijd te leiden. De uitkomst is bekend. Het Licht is sterker want het bezit de sterkste kracht van het universum: de Liefde.

  Als ik de Liefde niet heb, heb ik niets!

 Mijn Liefde is voor jou. Ontvang 

 

De Meester door Pyts Boschma

 


Volgende