5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIEBOODSCHAP VOOR DE LICHTWERKERS

Wij begrijpen het! Wij begrijpen dat het moeilijk is om deze tijd mee te maken. Maar onthoud dat je nooit alleen bent, je gidsen en Engelen zijn altijd bij je, ze beschermen je, ze staan als een Lichtkring om je heen. Als je je openstelt kun je met hen praten via je bewustzijn, ze zullen je antwoord geven door plotselinge ingevingen.

Het is de tijd van standpunten innemen en keuzes maken. Zolang je je hart en je intuïtie volgt zal je keuze altijd goed zijn. Luister naar je zachte innerlijke stem. Wij horen jullie gebeden, jullie zorgen, jullie roep om hulp. En die hulp is al volop aanwezig, er wordt hard gewerkt door de – voor jullie – nog onzichtbare krachten. Wéét!

Blijf uit de turbulentie, spreek je waarheid als het kan en zwijg wanneer het niet mogelijk is. Wees je ervan bewust dat niets is wat het lijkt. Alles zal heel anders verlopen dan iemand ook maar vermoeden kan. De tegenpool van liefde is angst. Als je kiest voor liefde is er geen plaats voor angst. Wanneer men kiest voor angst is er geen plaats voor liefde. Als je geen liefde aan een ander kunt geven wegens omstandigheden geef jezelf dan liefde. Je vindt wel een manier.

Spirit – God – heeft gesproken en daarmee is het lot bezegeld. Gaia en haar bewoners hebben de vrije wil, het is een geschenk van de Schepper.

Vertrouw op dat wat je diep van binnen heel zeker weet. Het is de Stem van God die je daar hoort.

Wij zijn trots op jullie, wij houden van jullie, wij kennen jullie namen.

De Blue Spirits

 

VOLGENDE